papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-01-27

Έπεα πτερόεντα Καμμένου Νο2, η διυπουργική επιτροπή για διάσωση ασφαλιστικού ΕΔ - ΣΑ. Κατρούγκαλος: «Για ποια επιτροπή μιλάτε;»

Τι τιμητική του έχει σήμερα στο bloko.gr ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης της χώρας, εξαιτίας της ορμέμφυτης (δεν έχει άλλη εξήγηση) αμετροέπειας με την οποία διατυπώνει φρούδες όσο κι ανέξοδες (έτσι νομίζει) ελπίδες, μοιράζοντας καθρεφτάκια στους ιθαγενείς..
"ένστολους". Πρόσφατα ο υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει πως έχει αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για τη σύσταση διυπουργικής επιτροπής με συμμετοχή των υπουργών Δημόσιας Τάξης, Ναυτιλίας και Εργασίας, ώστε να εξεταστεί εναλλακτικό σχέδιο (αλτερνατίβα) για το ασφαλιστικό των "ένστολων", ούτως ώστε να ξεπεραστεί ο ιδεολογικός σκόπελος της ισονομίας που όπως διαβάσατε βάζει ο Κατρούγκαλος επικαλούμενος αδυναμία παρέκκλισης. Στην πρόσφατη συνάντηση με τον Κατρούγκαλο, οι συνδικαλιστές των Σ.Α. ρώτησαν λοιπόν τον κ. Κατρούγκαλο τι γίνεται με αυτή τη διυπουργική επιτροπή για να εισπράξουν αρχικά ένα βλέμμα γεμάτο απορία του υπουργού και στη συνέχεια ένα ξερό αλλά αφοπλιστικό «Για ποια επιτροπή μιλάτε; Εγώ δεν ξέρω τίποτα». bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.