papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-04-04

Μετά τον εντοπισμό εξωγήινης ζωής θα εφαρμοσθεί η απόφαση του ΣτΕ - Μας πήραν είδηση, κ. Υπουργέ!!!

Για πασχαλινό δώρο κρατούσαν την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ αλλά μια μικροατυχία την ματαίωσε. Πάνω που ήταν όλα έτοιμα για να πατηθεί το κουμπί που θα έκανε την μεταφορά των χρημάτων ένας απρόσεκτος συνεργάτης σκόνταψε στο καλώδιο του laptop με αποτέλεσμα να βγει από την πρίζα. 
Δυστυχώς η μία ατυχία «κούμπωσε» με άλλη μια απίστευτη σύμπτωση. Η μπαταρία του laptop δεν ήταν φορτισμένη. Κατά συνέπεια διακόπηκε ακαριαία η λειτουργία του υπολογιστή. Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο.

Η γκαντεμιά τρίτωσε καθώς η απότομη διακοπή της σύνδεσης ενεργοποίησε τα συστήματα ασφαλείας του κεντρικού υπολογιστή που θα έκανε τις καταθεσεις ο οποίος έσβησε όλες τις βάσεις δεδομένων σύμφωνα με τον προγραμματισμό του για περιπτώσεις που εντοπίζεται πιθανή επίθεση από χάκερ.
Και αυτό όμως θα μπορούσε να ξεπεραστεί αν ο υπερυπολογιστής δεν ενεργοποιούσε τα ηλεκτρομηχανικά υπερκλειδώματα στις πόρτες της αίθουσας όπου βρίσκονται τα μηχανογραφικά συστήματα.
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος να γίνει υπέρβαση αυτών των κλειδαριών είναι να μπει ένας ειδικός κωδικός στον κεντρικό πίνακα ασφαλείας τον οποίο κωδικό όμως γνωρίζει μόνο ένας αστροναύτης που είναι σε διαστημικό ταξίδι!
Και η πραγματικά απίστευτη ατυχία;;; Έγιναν προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του αλλά έχει δαγκώσει την γλώσσα του και δεν μπορεί να μιλήσει!
Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή του η οποία θα γίνει αμέσως μετά τον εντοπισμό εξωγήινης ζωής, την πλήρη χαρτογράφηση του Πλούτωνα, του Κρόνου, του Άρη και του Δία, ένα μικροπρόγραμμα καλλιέργειας παντζαριών στην σελήνη και μερικά πειραματάκια για την δημιουργία πεταλούδας που πετάει με την όπισθεν για να περιοριστεί το φαινόμενο της πεταλούδας.
Λίγη υπομονή χρειάζεται και λίγη τύχη και όλα θα γίνουν. Καλό μήνα...

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.