papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-01-06

Παιδικές Αναμνήσεις {Ωραία Χρόνια - Ωραία βιβλία - Ωραία Μηνύματα)


  Ακολουθούν κι άλλες όμορφες σελίδες...













2 σχόλια:

  1. Τα βιβλια της εποχής που εμείς είμαστε μαθητές, ενέπνεαν πρότυπα συμπεριφοράς, πατριωτισμού, αγάπης και θαλπωρής προς τους γέροντες, σεβασμό προς θεσμούς, ήθη και έθιμα! Σήμερα, γίναμε μια κοινωνία πολυπολιτισμική , απαρνηθήκαμε σε μεγάλο βαθμό αυτές τις αξίες και είμαστε έτσι έτοιμοι για τον εφελληνισμό και την διαίρεσή μας!
    Μας αξίζουν συγχαρητήρια, αφού επιτρέψαμε να διαφθαρούν οι συνειδήσεις μας μέσω της αύξησης των οικονομικών μας δυνατοτήτων,(στο πρόσφατο παρελθόν), να απεμπολήσουμε πανάρχαιες αξίες! ίσως τελικά, δεν έχουμε και τόσο βάθος όσο νομίζαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχ Απόστολε.!!!!!!Τί συναισθήματα,τί λάμπρές σκέψεις,τί όμορφες αναμνήσεις,τί πανσπουδαίες παιδικές εικόνες,τί χρόνια ένδοξης και τόσο αποτελεσματικής εκπαίδευσης,μου ανέσηρες και την ψυχή μου αγαλίασες και την γέμισες με χαρμολύπη.Τεράστια αναστήματα βγήκαν απο τα βιβλία αυτά και δεν είναι τυχαίο που τότε ξεπήδησαν μεγάλοι άνδρες και γυναίκες.Μαζί με αυτά τα βιβλία,με το συγκεκριμένο σύστημα εκπσης,αναπτύχθηκαν συγχρόνως και οι μεγάλες Ελληνικές αξίες,τα Ιερά Ήθη και Έθιμα του ευλογημένου Έθνους των Ελλήνων.Τώρα;Σήμερα; Τί κάνουμε σήμερα;Άχ Πατρίδα μου γλυκειά!!!! Βάστα καρδιά μου,το Έθνος των εθνών και τα παιδιά του, πολλές φορές λύγισαν απο τα βάσανα και τους καΰμούς που βάναυσα έριξαν εχθροί στα στήθη τους,μα ποτέ δεν έπεσαν,ποτέ δεν γονάτισαν,στάθηκαν όρθιοι και πολέμησαν λυσαλαία και τα κατάφεραν,πάντα τα κατάφερναν και τώρα θα τα καταφέρουν και πάλι η Μάνα μας Ελλάδα θα βρεί το δρόμο της και τα Ιδανικά της και πάλι η φωνή του Μεγάλου Θεού και Πατρός θα ακουστεί γλυκειά και ήρεμη " Ευλογημένοι ν'άσται Έλληνες Παιδιά μου,Ειρήνη,προκοπή και ευλογία στα σπιτικά σας ".Αμήν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.