papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-08-31

Φιλιππίνες - Ελλάδα 70-82


Η Εθνική ομάδα πιέστηκε από τις Φιλιππίνες, τα... έσπασε πίσω από τα 6μ.75 ωστόσο επικράτησε με 70-82 και διπλασίασε τις νίκες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας! Ρεκόρ πόντων από τον Γιώργο Πρίντεζη. Η δεύτερη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μονόδρομος για την Εθνική απέναντι σε έναν αντίπαλο που έφτασε στα... άκρα την Κροατία, χάνοντας εν τέλει στην παράταση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε των Φιλιππίνων με 70-82, συνεχίζει αήττητο τις υποχρεώσεις του στον Β' όμιλο και πλέον στρέφεται στην αυριανή (01/09, 21:00) αναμέτρηση με το Πουέρτο Ρίκο.
Ο αριθμός
Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη σούταραν με το απογοητευτικό 23% πίσω από τα 6μ.75, έχοντας μόλις 5/22 τρίποντα κόντρα στις Φιλιππίνες. Παρ' όλα αυτά, η Εθνική ομάδα δεν το πλήρωσε και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. 
Ο πρωταγωνιστής
Ο Γιώργος Πρίντεζης τα πήγε περίφημα στην άμυνα του Μπλατς ενώ πέτυχε ρεκόρ πόντων με την ελληνική ομάδα. Ο διεθνής φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα κόντρα στις Φιλιππίνες με 25 πόντους, ξεπερνώντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοση (16π.) από το Προολυμπιακό τουρνουά, στο Καράκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.