papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-11-19

Η αναξιοπιστία στο ζενίθ! Δυστυχώς το ΔΣ του ΜΤΣ αποφάσισε τη μη αύξηση στην τιμή μεριδίου του μερίσματος του ΜΤΣ...

Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης «Αναμονή απόφασης για αύξηση μερίσματος ΜΤΣ και προπληρωμή βοηθήματος ΕΚΟΕΜΣ» και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία μου με τον αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ κ. Ροζή ενημερώθηκα δυστυχώς ότι το ΔΣ του ΜΤΣ αποφάσισε τη μη αύξηση της τιμής μεριδίου του μερίσματος για το έτος 2015, το οποίο θα παραμείνει στις 4,9865. O κ. Παπαδόπουλοw (εκπρόσωπος του ΔΣ της ΕΑΑΣ στο ΜΤΣ), ισχυρίζεται (μέσω του κ. Ροζή) ότι δεν υπερψήφισε την απόφαση. Tι τους έκανε να αλλάξουν άποψη; Λάθος υπολογισμοί εσόδων - εξόδων; Δηλαδή αν δεν ψηφίζονταν οι γνωστές πλέον διατάξεις θα είχαμε και νέα μείωση; Αν αδυνατούν ορισμένοι να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση ας ζητήσουν μετάθεση ή να παραιτηθούν. Η ΕΑΑΣ τι θα πράξει!!! Καλές οι επισκέψεις, οι επαφές, οι συνομιλίες, το καλό κλίμα, αλλά πότε θα γίνει αποτελεσματική; Τουλάχιστον θα μας ενημερώσει η ΕΑΑΣ, επισήμως, για τους λόγους της απόφασης αυτής; Από πότε το γνωρίζουν; Στο τέλος της ανάρτησης για να το θυμόμαστε φαίνεται η πορεία του μερίσματος του ΜΤΣ. 
Ο κ. ΥΦΕΘΑ στις 7 Αυγ 2014, είχε δηλώσει: «Με την ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων (ΒτΕ) των προτεινόμενων διατάξεων, το ΜΤΣ θα είναι σε θέση να υποβάλλει εισήγηση για τη διόρθωση της τιμής μεριδίου τουλάχιστον στα επίπεδα του έτους 2013 (τιμή μεριδίου 5,1999 €), καθόσον όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα Α’ εξαμήνου θα έχει αφενός τη δυνατότητα, αφετέρου θα είναι σε θέση να καλύψει και μέρος του ελλείμματος.»
Η ΕΑΑΣ στις 22 Οκτ 2014, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΜΤΣ, μας είχε ενημερώσει ότι Θα καταβληθεί προσπάθεια για διόρθωση της τιμής του μεριδίου, μετά την εξέταση των νέων δεδομένων του δεκαμήνου Ιαν-Οκτ 14. 
Τότε είχα σχολιάσει: {Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί απαιτείται προσπάθεια. Κάποιος δεν μας τα λέει καλά. Ή ο κ. πρόεδρος ή ο κ. Υφυπουργός. Μήπως θέλει να μας το παρουσιάσει ο πρόεδρος ως επίτευγμα; Δουλειά άλλων είναι.}
Όποιος και να φταίει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η αξιοπιστία του ΜΤΣ στο ναδίρ! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γραφείου τύπου, η αδυναμία της ΕΑΑΣ όχι μόνο να μας ενημερώνει εγκαίρως για θέματα που μας αφορούν, αλλά και να προλαβαίνει αρνητικές εξελίξεις, εμφανής. Πλήρης απογοήτευση!!! 
Αποστόλης Παπαπαρίσης

4 σχόλια:

  1. Την καλημέρα μου στους Συναδέλφους απόστρατους Αξιωματικούς ! Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά οτι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη όπως λέει ο σοφός λαός μας και ενοώ οτι πρέπει όλοι μας να αντιδράσουμε , για την αναποτελεσματικότητα της ΕΑΑΣ και στην παθητική απραξία που την διακρίνει τουλάχιστον για τα κεκτημένα και αυτονόητα Κε Παπαπαρίση ευχαριστούμε για την ενδελεχή σας ενημέρωση . Συνεχίστε οι συναδέλφοι μας σας χρειάζονται ευχαριστώ για το βήμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Παπαπαρίση σας ευχαριστούμε για την εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση που μας προσφέρετε οπως πάντα.Αυτα να τα βλέπουν εκεί στην ΕΑΑΣ!!!Ενα πρόεδρο σαν τον κ.Παπαπαρίση αν ειχε η ΕΑΑΣ τοτε τα πράγματα ισως ηταν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι απανταχού της Ελλάδας,οι στόχοι μας είναι τίμιοι,αληθινοί και δίκαοι ένατι της υπολήψεώς μας,της τιμής μας,της αξιοπρεπίας μας και κυρίως έναντι του Ελληνικού Λαού τον οποιόν υπηρετούμε και αγαπούμε με πάθος.Για όλα τα παραπάνω αναγραφόμενα απο τον καλό συνάδελφο Παπαπαρίση Απόστολο,τα τόσο σωστά και εύστοχα,πρέπει να υπάρξει αντίδραση δυνατή και αντρίκια.Μεταξύ επομένως των στόχων που έχουμε και αγωνιζόμαστε για να επιτύχουμε,άλλος ένας μεγάλος στόχος μετά τα παραπάνω,πρέπει να γέννηθεί εδώ και τώρα.Στα ανώτερα κλιμάκια των Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ πρέπει να έχουν το δικαίωμα πρόσβασης και οι ανώτεροι ποιά Αξκοί.Αυτή η κατάντια,οι Αξκοί ε.α να εκπροσωπούνται μόνο απο ανωτάτους πρέπει να σταματήσει επιτέλους.Οι ανώτεροι Αξκοί δεν είναι 2ας κατηγορίας.Αυτός ο ρατσισμός πρέπει να δεχθεί γερή κλωτσιά στα οπισθιά του.Είχε γίνει σε καιρούς χαλεπούς,που όλα τ'ασκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά,κάνω λάθος;Οι καιροί άλλαξαν.Το δικό μου το δίκαιο θα το καταλάβει και θα αγώνιστεί ποιό αποτελεσματικά γι'αυτό,μόνο ο Στρατηγός!!!!!Πάμε καλά;Θα τρελαθούμε,δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πραγματα αυτήν την εποχή της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.Δεν ξέρω πώς θα γίνει,πρέπει όμως να γίνει όπως είπα εδώ και τώρα,αλλιώς θα καπελονώμαστε διαρκώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Γιάννης Λεβιδιώτης και εσεις ομως κανετε το ιδιο λαθος !!Προτεινετε στα ανωτερα κλιμακια της ΕΑΑΣ να εχουν προσβαση και οι ανωτεροι,διαγραφοντας ολες τις υπολοιπες κατηγοριες συναδελφων που ειναι μελη της ΕΑΑΣ.Κατα τη γνωμη μας θα επρεπε να αγωνιζεστε ωστε να εχουν προσβαση ΟΛΑ τα μελη της ΕΑΑΣ ανεξαρτήτου βαθμου,αλλωστε στη δημοκρατια ολοι εχουν δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσται,δεν νομιζετε;Εκτος απ οτους ανωτατοςυ λοιπον,υπαρχουν και οι ανωτεροι,υπαρχουν και οι κατωτεροι,υπαρχουν και οι Ανθστες που ειναι μελη της ΕΑΑΣ,εκτος αν νομιζετε πως τα χρηματα που πληρωνουν ολοι αυτοι απο τα μερισματα τους,εχουν διαφορετικη βαρυτητα ανα προελευση και βαθμο.Ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.