papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-11-16

Τι λέτε ρε που ανακάλυψε ο Κολόμβος την Αμερική, για ακούστε Ερντογάν!

Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Η προφανής απάντηση είναι ο Χριστόφορος Κολόμβος. Την τετριμμένη αυτή άποψη δεν τη δέχονται όμως όλοι και σίγουρα δεν την δέχεται ο μεγαλύτερος σοφός των τελευταίων χρόνων, ο πολυχρονεμένος Οθωμανός σουλτάνος, χαλίφης της αληθινής πίστης και προφανώς απευθείας απόγονος του «προφήτη», ο μέγας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Από τότε που η βλακεία κατέστη επίσημη τουρκική πολιτική ο Ερντογάν έχει πει πολλές ανοησίες, ασύλληπτου βεληνεκούς. Τώρα όμως ξεπέρασε και τον εαυτό του. Μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη σε μουσουλμάνους της Νοτίου Αμερικής είπε πως μουσουλμάνοι ναυτικοί έφτασαν στην...
Αμερική το 1178 μ.Χ. και έδωσε όρκο να χτίσει ένα τζαμί στην Κούβα!
«Στο ημερολόγιό του ο Κολόμβος γράφει πως είδε ένα τζαμί στην Κούβα. Αυτό είναι σημάδι ότι το Ισλάμ είχε εξαπλωθεί στην Αμερική πριν οι πρώτοι Ευρωπαίοι ανακαλύψουν το Νέο Κόσμο». Η ανοησία ότι ο Κολόμβος είδε τζαμί στην Κούβα, προέρχεται από τη «μελέτη» ενός σύγχρονου φανατικού καθηγητή-ιμάμη, του Γιουσούφ Μρουέχ, που δημοσιεύτηκε το 1996.
Έτσι, ο Ερντογάν αποφάσισε να χτίσει ένα τζαμί στην Κούβα, αν οι αρχές το επιτρέψουν. Το ότι η κίνηση αυτή του Ερντογάν δεν έγινε πάντως τυχαία και πως ο «καμένος» εγκέφαλος του πολυχρονεμένου είναι γνήσια πεισμένος από τον… θεόπνευστο γραπτό λόγο του ιμάμη, αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, η ανώτατη θρησκευτική επιτροπή της Τουρκίας είχε στείλει επίσημο αίτημα στις αρχές της Κούβας, να επιτρέψουν την κατασκευή τζαμιού, στο ιστορικό κέντρο της Αβάνα! «Ο προσηλυτισμός με τη βία και το σπαθί δεν είναι μέρος του Ισλάμ (!!!). Η θρησκεία μας δεν αποτέλεσε ποτέ μέσο εκμετάλλευσης. Αυτοί που αποίκησαν την Αμερική για το χρυσάφι της και την Αφρική για τα διαμάντια της, κάνουν τώρα τα ίδια βρώμικα σχέδια για η Μέση Ανατολή και το πετρέλαιό της», είπε ο ψυχοπαθής γείτονας πρωθυπουργός, που νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει ακόμα και την Ιστορία.
http://www.defence-point.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.