papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-11-30

Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΠΕΘ για καθορισμό ημερομηνίας εκλογών

Συναδέλφισσα – συνάδελφε, μέλος της ΕΣΠΕΘ, ανακοινώνεται, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης μας και κατόπιν της παρ 2 και 3 του άρθρου 11 του καταστατικού μας ότι, η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου μας θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30΄ στη Λάρισα σε αίθουσα του SUPERBOWL SPORTS PARK (Παλαιά εθνική οδός & Βόλου γωνία), με σκοπό τον καθορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών προς ανάδειξη των μελών νέου...
Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία στην πρώτη Συνέλευση, θα συνέλθει δεύτερη χωρίς νέα πρόσκληση την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 με τα ίδια θέματα, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.
Η διεξαγωγή εκλογών, κατ΄ άρθρο 14 του καταστατικού της ΕΣΠΕΘ, θα γίνει με την παρουσία και επίβλεψη Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα εκλεγεί, με ψηφοφορία, από την Γενική Συνέλευση της 14-12-2014.
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όποιο μέλος θέλει να θέσει υποψηφιότητα για την υπόψη Εφορευτική Επιτροπή να αποστείλει, μέχρι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, με κάθε πρόσφορο και δυνατό μέσο [είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αλληλογραφίας (κλασσικής – Ανδρέα Παπανδρέου 30, Νίκαια Λάρισας ΤΚ 41005 ή ηλεκτρονικής – espeth2012@gmail.com)], γραπτή δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε εν συνεχεία να καταρτισθούν και δημοσιευθούν τα ανάλογα ψηφοδέλτια.
Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι, η Ένωση μας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών της θα διευκολύνει συγκεντρώνοντας και προωθώντας τις αιτήσεις αγωγών που θα γίνουν με τον νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Αντωνακόπουλο Γεώργιο.
Όπως έχετε ενημερωθεί τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται από τα μέλη του ΔΣ μας και από όσους έχουν οριστεί σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. Όσα μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα και επιθυμούν να συμμετέχουν στην αγωγή για την πλημμελή συμμόρφωση της Πολιτείας στην απόφαση του ΣτΕ μπορούν να αποστείλουν τα έγγραφα που απαιτούνται έως την 05 Δεκ 2014 για να αποσταλούν στη συνέχεια συγκεντρωτικά στον κ. Αντωνακόπουλο.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.