papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-12-31

Τα ...έψαλλαν στο Γάλλο Διοικητή του ΕΣΕΕΕ

Σήμερα, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014, η Στρατιωτική Μουσική της 1ης Στρατιάς και η χορωδία του Στρατοπέδου “Νικολάου Πλαστήρα”, έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στο προσωπικό του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ), στη Λάρισα.
Σε μια λιτή τελετή, στις εγκαταστάσεις του Στρατηγείου, ο Διοικητής της Επιχείρησης EUFOR RCA στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Γάλλος Υποστράτηγος Philippe  Pontiès  και το πολυεθνικό προσωπικό του Στρατηγείου, είχαν την ευκαιρία μέσα από τα παραδοσιακά κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, να “γευτούν” τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας.
Ο “Φίλιππος”, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι Έλληνες επιτελείς, με την ευκαιρία των εορτών χάρισε στους στρατιώτες αναμνηστικά δώρα, εξαίροντας την προσφορά τους στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Επιτελείου.
Οι ξένοι επιτελείς του Στρατηγείου της EUFOR RCA, σε μια σύντομη διακοπή από την επιτήρηση των επιχειρήσεων στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ένιωσαν τη θαλπωρή και τη φιλοξενία των Ελλήνων συναδέλφων τους, τις γιορτινές αυτές ημέρες που βρίσκονται μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.