papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-02-05

Η πρώτη μείωση με τον νέο ΥΕΘΑ! Μείον 5% στο βοήθημα ΕΚΟΕΜΣ!

Καθορισμός νέας μειωμένης τιμής μεριδίου, από 1-3-2015, στο ύψος των 4,9383 € από 5,1982€.

4 σχόλια:

  1. Ε και τι να κάνει ο υπουργός;
    Να μοιράσει λεφτά που δεν υπάρχουν;
    Αλήθεια, πόσες μειώσεις έγιναν με τους προηγούμενους;
    Γιατί από ένα σημείο και μετά έχασα το λογαριασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάζαρε, με αυτή τη λογική είναι σαν να λες κακώς κατηγορούσαμε τους άλλους για τις μειώσεις. Επ' ευκαιρία και επειδή έχουμε χάσει το μέτρο παραθέτω τα παρακάτω: Η μείωση προτάθηκε στις 22 Ιαν 2015 από την αρμόδια Τριμελή Επιτροπή και αποφασίσθηκε η υλοποίηση της στις 4 Φεβ 2015. Όσοι επικαλούνται το πρακτικό του ΔΣ του ΜΤΣ της 22ας Δεκ 2014, είναι το λιγότερο μη γνώστες αφού ουδεμία σχέση έχει αυτό (το ΔΣ του ΜΤΣ) με τον ΕΚΟΕΜΣ. Φυσικά και δεν μπορεί να πει κανείς ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε στις 2 βδομάδες που είναι ΥΕΘΑ ο κ. Καμμένος. Από την άλλη δεν έκανε καμία προσπάθεια να σταματήσει την μείωση (αν μπορούσε). Επομένως είναι η πρώτη μείωση με τον νέο ΥΕΘΑ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν και άλλες.σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 Φεβ 2015 ήταν Υπουργός ο Καμμένος ??????? θα μας τρελάνετε??????? γιατί δε ζητάτε το λόγο από τον φίλο σας τον Σαμρά ???????????? πολύ ανήθικος ο τίτλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την αξιοπιστία σας (ελπίζω όχι και για τα ε.ε. και ε.α. στελέχη των ΕΔ) ο κ. Π. Καμμένος είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τις 27 Ιανουαρίου 2015.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.