papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-03-26

Ο Καμμένος υποστηρίζει ότι ήταν περσινά τα συνθήματα των ανδρών της ΟΥΚ

Οι αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την Βασιλική Κατριβάνου και τον Γ. Βαρεμένο, όπως και από το ΠΑΣΟΚ ήταν έντονες. Ο ίδιος ο ΥΕΘΑ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, είπε ότι τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε περσινά συνθήματα.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας: «Ο υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή ότι διέταξε έρευνα για το γεγονός, υποστήριξε ωστόσο ότι οι άνδρες της ΟΥΚ τραγουδούσαν απλώς το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» που εκείνη την ώρα παιάνιζε η μπάντα, ενώ τα άλλα συνθήματα που αναφέρονται στα σχετικά δημοσιεύματα αφορούν την περσινή παρέλαση, όταν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός».
Την ίδια απάντηση έδωσε και η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στις αιτιάσεις της Χ. Τρικούπη: «Στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των ΟΥΚ όταν υπουργός Aμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος. Και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο». Πηγές των ΑΝΕΛ έλεγαν ότι η αναφορά της κας Χρυσοβελώνη ήταν ειρωνική προς το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν αμφισβήτησε την ύπαρξη συνθημάτων φέτος.
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι το πρακτορείο Eurokinissi που δημοσίευσε το εν λόγω video δε διέθετε πέρυσι υπηρεσία video αλλά μόνο φωτογραφίες, ενώ στο video που δημοσιεύθηκε αναφέρεται η ημερομηνία 25/3/2015. 
http://www.karfitsa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.