papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-05-20

Που οφείλεται η τετράμηνη+ καθυστέρηση χορήγησης του ΒΟΕΑ από το ΜΤΣ;

Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Στον πίνακα που παρατίθεται παρατηρείται μία τετράμηνη+ αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής του ΒΟΕΑ από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού. 
Στην πρώτη στήλη του πίνακα αναγράφεται η ημερομηνία ανακοίνωσης του ΜΤΣ, που καλεί τους δικαιούχους  ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους. Στην δεύτερη στήλη αναγράφεται ο μήνας που συμπληρώνει 25ετία ο/η δικαιούχος/α ΒΟΕΑ. Στην τρίτη στήλη φαίνεται η ημερομηνία μέχρι της οποίας πρέπει οι δικαιούχοι να στείλουν τα απαιτούμενα στοιχεία. 
Παρατηρούμε ότι ενώ θα έπρεπε να υπάρχει ανακοίνωση Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο του 2015 για όσους έκλεισαν 25ετία του μήνες Ιανουάριο, Φεβροάριο, Μάρτιο και Απρίλιο του 2015, αυτό δεν έχει συμβεί. Τι συμβαίνει! Που οφείλεται η τετράμηνη+ καθυστέρηση; Που πήγαν τα χρήματα των παιδιών μας; Που πήγαν οι οικονομίες μας; Δεν πιστεύω να θεωρήθηκαν αποθεματικό και να μετατράπηκαν σε ρέπος; Γιατί κανείς δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει; Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται; Στις 20 Απριλίου 2015 είχα ζητήσει από το ΜΤΣ να ενημερώσει σχετικά, με μια ανακοίνωση, προκειμένου να καθησυχάσει τους ενδιαφερόμενους. Δυστυχώς τίποτε! 
Μήπως πρέπει να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία η ΕΑΑΣ;
Άραγε συμβαίνει το ίδιο και με το ΜΤΝ και το ΜΤΑ;

Σχετική ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.