papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-06-25

Απο την «πολλή ενημέρωση θα πάνε» …Οι Υπουργοί μας!

Αυτό το κάθε τρείς και λίγο πάμε για ενημέρωση στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς  των Υπουργών και Γραμματέων πρέπει κάπου να σταματήσει! Και παλαιότερα με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις είχαμε το πέρα δώθε των αρμοδίων, αλλά τώρα στις πέντε μόνο μήνες που ετούτη η κυβέρνηση είναι στα πράγματα οι Υπουργοί της κοντεύουν να "σκάσουν" από την πολλή Ενημέρωση!

Ο Υπουργός  με το  Μ113 σε επίθεση7_bigΚαι καλά να είναι μια άσκηση  το καταλαβαίνουμε αλλά κάθε τρεις και λίγο να πάνε σε νησιά και μικρονήσια και δώστου φωτογραφίες και να συναντήσεις με τοπικούς εκπροσώπους, παπάδες και βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας, έχουν ξετινάξει τις Μονάδες που σαν να μην έχουν άλλη δουλειά στο Αρχιπέλαγος οι Διοικητές από το να υποδέχονται και να ενημερώνουν τους Υπουργούς και τους Γραμματείς … Έμεινε τίποτε άλλο για ενημέρωση; Αφήστε που δεν συνεννοούνται να λένε τα ίδια αφού ο ένας προαναγγέλλει μεταστάθμευση της  Βάσης των Αμερικανών στην Κάρπαθο και ό άλλος δηλώνει δεν τίθεται τέτοιο θέμα!
5_big

Και καλά να ήταν στο τομέα του Πολιτισμού …Αλλά στον τομέα της Άμυνας πρέπει να υπάρχει και περισσότερη σοβαρότητα προς τα έξω κύριοι του ΥΠΕΘΑ! (Κάποιοι καλοθελητές πάντως λένε οτι τώρα ο ΥΦΕΘΑ βγάζει το άχτι του που δεν έγινε Αρχηγός …Φήμες - Φήμες)
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.