papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-11-17

ΗΦΑΙΣΤΟΣ η εφημερίδα των Αποστράτων Αξκων του ΤΧ - Αριθμός τεύχους 59

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, μέλη και μη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού καλησπέρα σας. Σας κοινοποιώ συνημμένα το 59ο τεύχος της εφημερίδας του Συνδέσμου μας. Σας ζητώ συγνώμη, εκ μέρους του ΔΣ για την καθυστέρηση και ελπίζουμε στην κατανόησή σας. 
Υπενθυμίζω σε όλους δύο εκδηλώσεις στις οποίες η παρουσία μας είναι σημαντική, με ημερολογιακή σειρά , όπως και στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας σημειώνονται:
α. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εε και εα στελεχών των ΕΔ και ΣΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00 προκειμένου να εκφράσουμε την οργή, αγανάκτηση και αντίστασή μας απέναντι στην κοροϊδία στις νέες περικοπές και τις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζονται και οι οποίες υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της Πατρίδας μας, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΣΟΔ.
β. Στο τριετές μνημόσυνο στη μνήμη του αειμνήστου συναδέλφου Ανχη εα Αγούδημου Γεωργίου που θα γίνει στον ΙΝ του Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης την 11.00 της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2015. Αμέσως μετά θα παρατεθεί γεύμα στη ΛΑΕΔ και θα εορτασθεί με ομιλία του Προέδρου του ΔΣ και η επί 20 έτη λειτουργία του Συνδέσμου.
Για το ΔΣ
Υπτγος εα Δερμεντζόγλου Ευστάθιος
Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.