papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-01-25

Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις στη ΛΑΦ Λάρισας από ΣΑΑΤΧΣ περιφέρειας Θεσσαλίας (φωτογραφίες)

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Στρατού Ξηράς της περιφέρειας Θεσσαλίας έκοψε την πίτα για το 2016 και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των αποστράτων και ενεργεία στελεχών του Τεχνικού αλλά και αξιωματικούς που διακρίθηκαν κατά το προηγούμενο έτος, σε μια ζεστή, γεμάτη αγάπη για τα παιδιά των συναδέλφων,....
εκδήλωση στη ΛΑΦ Λάρισας, αναγνωρίζοντας πως τα παιδιά μας ζουν την επίπονη ζωή του Στρατού από κοντά, ακολουθώντας μας και υπηρετώντας μαζί μας σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας μας... Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Την πίτα που έκοψαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος ε.α. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης και ο πρόεδρος του παραρτήματος Θεσσαλίας Άνχης ε.α. Θεοδόσιος Καραβίδας, ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Κωνσταντίνος Δεληχρήστος εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης κ΄ Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου.
Στη συγκέντρωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία από την Αθήνα, αποτελούμενη από τους Υπτγο ε.α. Ιερεμία Τσιμπερδώνη (πρόεδρος), Υπτγος ε.α. Χαράλμπος Χότουμαν (αντιπρόεδρος), Υπτγος ε.α. Ευστάθιος Δερμεντζόγλου (γεν. γραμματέας) και η ψυχή του ΣΑΑΤΧΣ Ιωάννης Πασβάντης.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Δκτης του 307 ΤΣΥΑΥ (Στεφανοβίκειο) Σχης (ΤΧ) Τοσιλιάννης Γεώργιος, ο Υδκτης του 303 ΠΕΒ (Λάρισα) Ανχης (ΤΧ) Σιόντας Ιωάννης, εκπρόσωποι από το 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) και 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μαγνησίας Υπτγος ε.α. Αθανάσιος Γκουζής και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Ταξχος ε.α. Γεώργιος Στούμπος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.