papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-02-08

Ημερίδα ΣΕΕΝΣΑ - Ασφαλιστικό στις ΕΔ (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Θάλεια» του ZAFOLIA HOTEL, ο ΣΕΕΝΣΑ διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικό στις Ε.Δ.». Στην ημερίδα προσκλήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, η...
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη (μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας), ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Συρίγος (Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Τομέα Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης), το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παυλίδης (υπεύθυνος Τομέα Άμυνας και Σωμάτων Ασφαλείας), ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου (Τομεάρχης Κοινωνικών Υποθέσεων Ν.Δ.), η Βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη (μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας), ο Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ κ. Σπύρος Δανέλλης (μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας), ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Κων/νος Κατσίκης (μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας) και ο Βουλευτής της Εν. Κεντρώων κ. Γιάννης Σαρίδης (μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας), o κ. Λουκάς Παπαράπτης εκπρόσωπος Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος κου Νικόλαου Νικολόπουλου.
Επίσης στην ημερίδα παρευρέθησαν και τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Αποφοίτων Μηχανικών Πτχος ε.α. κ. Γιάννης Κούτρας, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Π.Α. κ. Σπύρος Μενύκτας και ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Άμυνας κ. Βασίλης Σιδέρης.
Την ημερίδα τίμησαν και ανέδειξαν με τη στάση και την αθρόα προσέλευσή τους Συνάδελφοι – Στρατιωτικοί, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, οι οποίοι με την παρουσία και την θετική τους ενέργεια κατέκλυσαν την αίθουσα.
Χαιρετισμό και ευχές για καλή επιτυχία στην ημερίδα απέστειλαν: ο Πρόεδρος του Συντονιστικού και Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ναύαρχος ε.α. κ. Περβαινάς, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Πτχος ε.α. κ. Καβούρης και ο Γεν. Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ κ. Χρήστος Συνδρεβέλης.
Πριν την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, τηρήθηκε ένα λεπτό σιγή στη μνήμη των Ηρώων – θυμάτων των Ιμίων.
Η ημερίδα ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου ΣΕΕΝΣΑ και Συντονιστή του πάνελ των Κοινοβουλευτικών ομιλητών κ. Ηλία Κολλύρη, στη συνέχεια το λόγο πήρε η δικηγόρος του Συνδέσμου κ. Λυδία Βεντήρη και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Βουλευτών. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι Συνάδελφοι – Στρατιωτικοί οι οποίοι τοποθετήθηκαν στα όσα ακούστηκαν και απηύθυναν ερωτήσεις και προτάσεις στους Βουλευτές οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν, μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα διάθεσης για σύγκλιση απόψεων και αναζήτηση λύσεων.
Κλείνοντας το Δ.Σ. του ΣΕΕΝΣΑ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους Βουλευτές, ότι προσεχώς θα τους κοινοποιήσει τη δεκαμερή ατζέντα των θεμάτων (ΣΕΕΝΣΑ 2016) που θα προκύψουν μετά από την αποστολή προτάσεων – ανησυχιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου από όλα τα μέλη και φίλους αυτού και διαβεβαίωσε όλους τους παρισταμένους ότι θα επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες, οι οποίες ενισχύουν τη γνώση και την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.