papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-03-31

ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης: Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευση αριστούχων μαθητών {14-02-2016}

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΘ Θεσσαλονίκης η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση των αριστούχων μαθητών-μαθητριών Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου και της Αρχηγού της ΣΣΑΣ. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, Επίτιμοι Στρατηγοί, Πρόεδροι των Συνδέσμων και Οργανώσεων αποστράτων, Στρατηγοί, Ανώτεροι Αξκοί, τέως Πρόεδροι του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, οι Πρόεδροι της ΠΟΕΔ και της ΛΕΚ Θεσ/νίκης, οι βραβευόμενοι μαθητές και μαθήτριες και οικογένειες αυτών, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ο Πρόεδρος της Ομάδος 21 και άλλοι προσκεκλημένοι. 
Με το καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος του παραρτήματος Θεσσαλονίκης Αντγος Μηλιωρίτσας Νικόλαος τόνισε: «Είναι πλέον καιρός να συσφίξουμε τις σχέσεις μας κάτω από το Έμβλημά μας: “Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” και ενωμένοι να παλέψουμε όλοι μαζί για τα δίκαιά μας εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες πικρίες μας, δυναμώνοντας τη συμμετοχή μας στις τάξεις της ΕΑΑΣ και προσφέροντας εκτός της φυσικής μας παρουσίας κάθε ηθική και πνευματική υποστήριξη σ’αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.»

Τυχερός της χρονιάς στη βασιλόπιτα ήταν ο Δκτής του Γ Σ.Σ./NDC Στρατηγός Ηλίας Λεοντάρης στον οποίο ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ απένειμε την εικόνα της Παναγίας ευχόμενος και Αρχηγός.
Με αισθήματα υπερηφάνειας βραβεύθηκαν οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου και η αρχηγός της ΣΣΑΣ Αρχιλοχίας Μουστάκα Δόμνα, που ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών μακρού χρονικού διαστήματος τόσο δικών τους όσο και των γονέων τους. 
Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις σπουδές τους και επιτυχία σε ότι αποφασίσουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.
Επίσης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Παραρτήματος Θεσ/νίκης συμμετείχαν σε διάφορες εορτές-τελετές και κοπή βασιλόπιτας.
Την 17 Φεβρουαρίου 2015 ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Πεζικού του Παραρτήματος Θεσ/νίκης πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του παραρτήματος της ΕΑΑΣ, την κοπή της βασιλόπιτας σε μια σεμνή τελετή και την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.