papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-08-19

Που ακούστηκε μωρέ αυτό; Oι Στρατιωτικοί να χτυπάνε υπερωρίες στα «Hotspot» και με τη βούλα; (έγγραφο)

Το ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος παράτησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στον Επικεφαλής του Προσφυγικού - Μεταναστευτικού στον ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα, ουδόλως τον απαλλάσσει από τις Ευθύνες του!Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι Κυβερνώντες αλλά το να χρησιμοποιούν τους Στρατιωτικούς ως Υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών, μην πούμε τίποτε χειρότερο και μάλιστα χτυπώντας «Υπηρεσία» πέραν των Ωρών εργασίας... 
...Όχι σε ασκήσεις και εκπαιδεύσεις, αλλά για να εκτελούν Υπηρεσία στα Hot-Spot πάει πολύ και αν δεν μπορούν να να αντιδράσουν τα Στελέχη μας, να αντιδράσουν οι γονείς τους, τα παιδιά τους, οι γυναίκες τους και να προσφύγουν άμεσα στη Δικαιοσύνη!
Που μωρέ ακούστηκε αυτό; Αξιωματικοί και Στελέχη να διατάζονται να εκτελέσουν Υπερωρίες σε βάρος του προσωπικού και ελεύθερου χρόνου τους, στερούμενοι εαυτούς από τις Οικογένειές τους για να περνούν καλά οι μετανάστες που καθημερινά αποδεικνύονται αχάριστοι και απαιτητικοί !
Αντί να ευχαριστούν το Θεό που βρήκαν ένα πιάτο φαΐ και ένα κρεβάτι, τραβάνε μαχαίρια και το παίζουν και τσαμπουκάδες !
Δεν γνωρίζουμε πόση αγάπη κρύβουν οι Κυβερνώντες για τους Λαθρομετανάστες, αλλά καλά θα κάνουν να προσέξουν τα Στελέχη μας γιατί αν κάτι συμβεί οι αλληλέγγυοι και οι μετανάστες θα είναι απένταντί μας και αυτό κρατήστε το!
Η Αντίδραση των δήθεν Συνδικαλιστών του Στρατεύματος;;;; Αν ήταν όμως άλλη Κυβέρνηση θα χαλούσε ο κόσμος…Τυχαίο; δεν το νομίζω!

Ακολουθεί η εξοργιστική απάντηση του ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα σε ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή για την Απασχόληση των Στελεχών του Στρατού πέραν των ωραρίων στα HOT-SPOT! http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.