papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-05

Η ΕΑΑΑ Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη της για δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση της Παρασκευής {9 Σεπ 2016}


Αγαπητοί Συνάδελφοι, η Ένωσή μας σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Συνδέσμους, Συλλόγους κλπ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και στο πλάι των άλλων κοινωνικών ομάδων, συνταξιούχων, εργαζομένων, και ανέργων, απεφάσισε τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σας καλούμε να δώσουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους, Άγαλμα Βενιζέλου, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 18.00 προκειμένου να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στη λαίλαπα των δυσμενών και δυσβάστακτων ασφαλιστικών και οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί, αλλά και αυτών που δρομολογούνται.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί με τις οικογένειές σας, οι οποίες υφίστανται την υποχώρηση του βιοτικού μας επιπέδου, ώστε να αποδείξουμε, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδοθούμε σε οποιεσδήποτε νέες ‘’μεταρρυθμίσεις’’ και ότι έχουμε χρέος να αγωνιστούμε όχι μόνο για το παρόν και το μέλλον το δικό μας, αλλά κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας. Για την αποκατάσταση και εξασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας και για το μέλλον της Πατρίδα μας!!!
Σας καλούμε να διεκδικήσουμε τη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ, να υπενθυμίσουμε στην Πολιτεία τις δεσμεύσεις της για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων μας, να καλέσουμε την Ηγεσία των Ε.Δ. να αναλογισθεί τις ευθύνες της απέναντι στα ε.ε. και ε.α στελέχη.
Σας καλούμε να διαψεύσουμε όλους όσους επικαλούμενοι την μικρή ως τώρα συμμετοχή μας σε ανάλογες κινητοποιήσεις, ότι δεν έχουμε προβλήματα και επενδύοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό, τολμούν να μας αποκαλούν προνομιούχους.
Σας καλούμε να βρεθούμε δίπλα - δίπλα με τους εν ενεργεία συναδέλφους και να αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας ότι ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο αυτή που από τον καναπέ θεωρεί μοιραίες τις εξελίξεις. Υπάρχει και η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ που δεν το βάζει κάτω, αλλά αγωνίζεται, και προσπαθεί για το καλύτερο.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας καλούμε όλες και όλους, χωρίς αναστολές, να δώσουμε βροντερό «παρών» στη συγκέντρωση της Παρασκευής 9 Σεπτ 2016, ώρα 18.00, στο Άγαλμα Βενιζέλου, ώστε ενωμένοι να σταματήσουμε τις σε βάρος μας και σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της Ελληνικής κοινωνίας , αδικίες και
να αποδείξουμε στην πράξη το
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
Το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.