papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-10-16

Δικαιούνται βράβευση τα αριστούχα τέκνα των προαιρετικών μελών της ΕΑΑΣ;

Φωτογραφία αρχείου
Με το σκεπτικό ότι η υπόψη βράβευση χρηματοδοτείται από το ΓΕΣ, ουδείς μπορεί να αποκλειστεί (κανονικά ούτε καν τα μη μέλη της ΕΑΑΣ). Για ποιο λόγο άλλωστε; Κάνει το ΓΕΣ διακρίσεις τέτοιου είδους, που αφορά στα παιδιά των στελεχών του; Φυσικά και όχι. Η αιτίαση που ακούστηκε ότι τα προαιρετικά μέλη δεν παίρνουν μέρισμα από το ΜΤΣ, δεν ευσταθεί. Μέρισμα και δικαιούνται και εισπράττουν. Η διαφορετικότητα έγκειται στο ότι η κράτηση για την ΕΑΑΣ δεν γίνεται μέσω του ΜΤΣ από το μέρισμα για όσα προαιρετικά μέλη προάχθηκαν στο βαθμό του Ανθυπασπιστή με την αποστρατεία  τους. 
Σε περίπτωση που η ΕΑΑΣ αποφασίσει να χρηματοδοτήσει μόνη της, μέρος ή το όλον της βράβευσης, τότε δικαιούνται όλα τα τακτικά μέλη της ΕΑΑΣ αλλά και τα προαιρετικά μέλη (προσωπική άποψη) που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα. Προφανώς τα μη μέλη της ΕΑΑΣ δεν θα δικαιούνται.
Κάθε άλλη ερμηνεία μόνον πικρίες αφήνει μεταξύ των εν αποστρατεία στελεχών και δεν συνάδει με την παράγραφο 1 του άρθρου 2 του κανονισμού λειτουργίας της ΕΑΑΣ ....1. Η σύσφιγξις των υφισταμένων δεσμών συναδελφότητος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.