papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-12-26

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλα τα ε.ε. και ε.α. στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ - Η κοροϊδία της πλήρους υλοποίησης των αποφάσεων του ΣτΕ

Παραμονές Χριστουγέννων ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσας απευθυνόμενος στο προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ-3 (Πρίστινα) ανέφερε: «Για να είμαι έντιμος και καθαρός, επειδή τα δημοσιονομικά δεν μας επιτρέπουν να αναπληρώσουμε αυτά που κόπηκαν το προηγούμενο διάστημα, λύνουμε δύο ζητήματα:...». Όλη η δήλωση [ΕΔΩ].
Με αφορμή την παραπάνω δήλωση δημιουργήθηκε το βίντεο που πρέπει να δουν όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου παρατηρούμε:
(1) Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ουδέποτε μίλησαν για άμεση ή έστω μεσοπρόθεσμη υλοποίηση των αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ. Είναι προφανές ότι δεν είναι στις προτεραιότητες τους και ούτε θα είναι ποτέ. Αυτοί βλέπουν στολή και βγάζουν σπυράκια.
(2) Ο ΥΕΘΑ κ. Καμμένος 2 χρόνια τώρα την εφαρμόζει «ΑΜΕΣΑ». Έχει βρει τους κωδικούς που δεν μας μαρτυρά, έχει δεσμεύσει τις απαραίτητες πιστώσεις αλλά δεν μας μαρτυρά που βρίσκονται, γενικώς δρα λες και έχει να κάνει με ιθαγενείς και ηλίθιους. Γιατί τον ανέχονται όσοι έχουν τη δυνατότητα να αρθρώσουν θεσμική άποψη ίσως να φανεί στο άμεσο μέλλον.
(3) Αξίζει να σημειωθεί η διολισθαίνουσα θέση του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου που στην αρχή μιλούσε για εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη ΕΔ, ΣΑ και Δικαστικούς και για πλήρη υλοποίηση αποφάσεων ΣτΕ, ενώ σήμερα αναφέρεται ΜΟΝΟ στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι σχεδόν καθημερινές διαβεβαιώσεις περί μη περαιτέρω μειώσεων στο ειδικό μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καταρρίπτονται με ευκολία (φορολογία, αναγνώριση πλασματικών χρόνων, πάγωμα μισθολογικών προαγωγών κλπ). Τα εν αποστρατεία στελέχη ίσως να τα θυμηθεί στις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

7 σχόλια:

  1. Καταδρομεας Ποιμενιδης Δημητριος
    35ΜΚ
    96ΒΕΣΣΟ
    Με εκπαιδευσαν να φυλάω την πατριδα ...... αλλα αυτη την στιγμη η ιδιοι αξιωματικοί την αφηνουν να ξεψυχαει μερα με τη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενες κατι διαφορετικο απο τον Μπουλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμμένος το "σαλπίστε νομή" το έχει κάνει επιστήμη.
    Από την άλλη πλευρά ξέρει δυστυχώς σε ποιούς απευθύνεται γιατί διαφορετικά όχι στη βουλή θα έμπαινε αλλά ούτε στις δημοσκοπήσεις θα ανιχνευόταν αυτό το συνοθύλευμα των ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανήρ δ’ άλλα κέκευθεν ενί φρεσίν, άλλα δε βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω τη χειροτερη γνωμη για καμμενο και τσιπρα.Γραψε ομως και τιποτα για τον Σαμαρα που και αυτος δεν εφαρμοσε την αποφαση.Η μηπως θιγουμε το κομα?Ερμη Ελλαδα που λυκοι το παιζουν προβατα και για το δικο τους συμφερον......!Υπαρχουν "ανθρωποι" χειροτεροι απο τους πολιτικους.Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ και επί Σαμαρά τα ίδια έλεγα. Εσύ όμως, ξέρω, δεν είσαι με κανέναν, είσαι με την Ελλάδα. Για όλους, εκτός από αυτούς που ψηφίζεις, έχεις να πεις μια κακή κουβέντα. Εκ του ασφαλούς όμως. Δεν μπορείς να διανοηθείς ότι υπάρχουν καθαροί άνθρωποι, γιατί μάλλον δεν είσαι ένας από αυτούς. Καλή ψυχή πακ πακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.