papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-02-23

Φίλης κατά Καμμένου: Ας βρει ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια και μετά συζητάμε για εξοπλιστικά

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή, και ερωτηθείς για την παρουσία του κ. Καμμένου σε έκθεση εξοπλιστικών στο Άμπου Ντάμπι, ο κ. Φίλης απάντησε: «Ο κ. Καμμένος κάνει τη δουλειά του. Πού θα έπρεπε να είναι; Στα Τρόφιμα και στα Ποτά;».
Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις προθέσεις του κ. Καμμένου, αντέτεινε ως προς την ανανέωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, είπε: «Ας βρει τα ισοδύναμα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια των αξιωματικών και μετά να συζητήσουμε για εξοπλιστικά».
Υπογράμμισε δε, ότι σε κάθε περίπτωση η απόφαση για τα εξοπλιστικά είναι πολιτική και όχι των εμπειρογνωμόνων, οι εκτιμήσεις των οποίων λαμβάνονται βεβαίως υπόψη.
Εξέφρασε ακόμα την άποψη, ότι «δεν μπορεί να μειώνεις το αφορολόγητο, να κόβεις συντάξεις» -στην άμεση μείωση των οποίων επιμένει, όπως είπε, η Γερμανία- και «να μιλάς για αγορά εξοπλιστικών 3 δισ.».
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/772608/filis-kata-kammenoy-as-vrei-isodynama-gia-ta-eidika-misthologia-kai-meta-syzitame-gia-exoplistika#ixzz4ZWDcKgY4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.