papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-02-01

ΕΠΕΙΓΟΝ: Συζητείται 3/2 στη Βουλή το θέμα των Συντάξεων Χηρείας

Μετά την εκπρόθεσμη απάντηση του κ ΥΕΘΑ και τη μη απάντηση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας στην ερώτηση του κ. Δαβάκη με θέμα το άρθρο 12 του ν.4387/2016 που αφορά στις συντάξεις χηρείας το θέμα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 3/2/2017. Ελπίζουμε να μην δηλώσουν κώλυμα οι κ. Υπουργοί, να προσέλθουν και να συζητήσουν επί του θέματος με θετικό πνεύμα. Εάν πρυτανεύσει η λογική είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση.

Υπόψη ότι σχετικές ερωτήσεις έχουν υποβάλει σε δεύτερη φάση στη Βουλή και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Χάρης Θεοχάρης.
Παρακαλούνται όσοι συνΆνθρωποι γνωρίζουν βουλευτές - υπουργούς της περιοχής τους που ψήφισαν το παρόν άρθρο να τους ενημερώσουν για την τεράστια αδικία, προκειμένου να πιέσουν με τη σειρά τους τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας να προβούν στην τροποποίηση του εν λόγω άρθρου, ώστε: (1) Να μπουν κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια. (2) Ν' αφορά όλες τις Ελληνίδες και όχι μόνον τις συζύγους στρατιωτικών.
Τυχόν προτάσεις να σταλούν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να είναι και η ορθότερη. 
Στην περιοχή μας αύριο θα γίνει προσπάθεια συνάντησης ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, τριών Λαρισαίων κυριών (η μία σύζυγος στρατιωτικού, η δεύτερη αστυνομικού και η τρίτη άλλου επαγγέλματος) που έχασαν τον άνθρωπο τους μετά την ψήφιση του ν.4387/2016, με τους βουλευτές κ. Βαγενά, κ. Παπαδόπουλο και τον υφυπουργό κ. Κόκκαλη
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.