papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-12-09

Νέο Συνταξιοδοτικό καθεστώς ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ και ΣΑ από ΣΑ/ΣΤΥΑ

Διάλεξη στο 251 ΓΝΑ για το νέο συνταξιοδοτικό καθεστώς των ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ καθώς και των ορφανικών μελών (ν.4387/2016)
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στο αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ έλαβε χώρα η προγραμματισμένη εκδήλωση με θέματα 
♦ Το Νέο Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό Σύστημα των ε.α. και ε.ε. Στελεχών των ΕΔ καθώς και των ορφανικών μελών (ν.4387/2016).
♦ Διπλές ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ για ελευθέρους επαγγελματίες που ασκούν διπλό επάγγελμα.
Στην ανωτέρω εκδήλωση βασικοί ομιλητές ήταν ο Οικονομολόγος - Εργατολόγος, τ. Γεν. Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κος Γιώργος Ρωμανιάς και ο Οικονομολόγος - Εργατολόγος τ. πρόεδρος του ΣΑ/ΣΣΑΣ και οικονομικός σύμβουλος του συντονιστικού συμβουλίου των τριών Ε.Α.Α. Απχος ε.α. κος Ιωάννης Αντωνιάδης.
Αμφότεροι με το γνωστό καθαρό και εμπεριστατωμένο λόγο τους ανέπτυξαν επαρκώς και με μεγάλη ευκρίνεια τα σχετικά οικονομικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που εγείρονται στο νέο ασφαλιστικό καθεστώς, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νόμου 4387/16 (γνωστού και ως νόμος Κατρούγκαλου) που απασχολούν τα χιλιάδες ε.ε. και ε.α στελέχη των ΕΔ και ΣΑ. 
Στο τέλος των ομιλιών – τοποθετήσεων, αρκετά από τα παρόντα ε.ε. & ε.α. στελέχη που παρακολούθησαν τη διάλεξη, υπέβαλαν διευκρινιστικές ερωτήσεις στους δύο ανωτέρω ομιλητές και μέσω του διαλόγου που επακολούθησε, αποσαφηνίστηκαν πλήρως πολλά από τα δυσνόητα σημεία που υπάρχουν στο νέο ασφαλιστικό καθεστώς. 
Κατά την ανωτέρω εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του 251 ΓΝΑ Ταξίαρχος (ΥΙ) Αντώνης Κοτσιράκης, ο Υποδιοικητής του 251 ΓΝΑ Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Ζλατάνος καθώς και αρκετά ε.ε στελέχη του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και Τεχνικού προσωπικού. 
Παρέστησαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ του Σ.Α.Σ, μέλη του Συλλόγου καθώς και οι:
1. Ο Απτχος ε.α. Ιωάννης Κούτρας πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α
2. Ο Ταξχος ε.α. Βασίλειος Νικολόπουλος πρόεδρος της Π.Ο.Σ
3. Ο Σμχος ε.α Αθανάσιος Πάνος εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Α
4. Ο Σμχος ε.α Ηλίας Σβάρνας ως εκπρόσωπος της Α.ΑΚ.Ε
5. Ο Σμχος ε.α Δημήτρης Δήμου ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α
6. Ο Σμχος ε.α Ευθύμιος Γκιτέρσος ως εκπρόσωπος της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ
7. Ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΑΣ Σμχος ε.α Παναγιώτης Μερτίκας
8. Ο Ανχης ε.α Αριστομένης Αργυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.