papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-01-25

Το συλλαλητήριο πέτυχε το σκοπό του...

Καλεσμένος στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση του δημοσιογράφου Γιάννη Γιαννακόπουλου ο απόστρατος Αξιωματικός Απόστολος Παπαπαρίσης.
"Δεν μπορείς να κάνεις εξωτερική πολιτική κοιτώντας στο εσωτερικό. Αυτή η κυβέρνηση δημιουργεί προβλήματα, τα οποία στη συνέχεια προσπαθεί να επιλύσει. Η μη λύση, καλύτερη από μία μεσοβέσικη λύση. Η επίσημη ονομασία της Ουρουγουάης είναι "Ανατολική Δημοκρατία της Ουρουγουάης". Πόσοι από εμάς το γνωρίζουν; Το ίδιο θα γίνει και με την ονομασία των Σκοπίων αν η σύνθετη ονομασία περιέχει τη λέξη "Μακεδονία". Ο Νίμιτς δεν είναι αξιόπιστος διαμεσολαβητής. Έφερε στο τραπέζι 5 ονομασίες και όλες έχουν μέσα τους τη λέξη "Μακεδονία". Η κυβέρνηση των Σκοπίων δεν έχει την πλειοψηφία στη Βουλή για ν' αλλάξει το Σύνταγμα. Το συλλαλητήριο επέτυχε τον σκοπό του.
Την πρωτοβουλία την έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία αν ήταν σοβαρή θα είχε κοινή θέση και θα καλούσε τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε ως εθνική πλέον θέση να ήταν ισχυρότερη και πιο αξιόπιστη. Δυστυχώς στη χώρα μας το αυτονόητο είναι δύσκολο να επιτευχθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.