papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-01-24

Δάνεια Στελεχών και Πολιτικού Προσωπικού ΥΠΕΘΑ - Άλλο ένα πυροτέχνημα

Ένα πολύ ωραίο άρθρο διάβασα σήμερα στο armynow.net ως απάντηση στο νέο πυροτέχνημα του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου περί αγοράς κόκκινων δανείων στρατιωτικών από τον ΑΟΟΑ, το οποίο θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Όποιος βέβαια στοιχειωδώς γνωρίζει τη λειτουργία του ΑΟΟΑ, τον σκοπό του, ποιος την χρηματοδοτεί αλλά και τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος καταλαβαίνει ότι οι εξαγγελίες αυτές όχι μόνον δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα. Διαβάστε το άρθρο...
Δάνεια Στρατιωτικών: Απολογισμός χασούρας 24ωρου
Δάνεια Στρατιωτικών: Η κυβέρνηση κατά την προσφιλή της τακτική ανήγγειλε ένα νέο της όραμα. Τα δάνεια, αγνώστου ως τώρα ύψους, θα αγοραστούν από τις τράπεζες. Πρόκειται δηλαδή για μια σκέψη, όπως ήταν ας πούμε το σκίσιμο των μνημονίων, η διαγραφή των δανείων, το δωρεάν ρεύμα ή το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Σε αυτό το τελευταίο θα μείνουμε λιγάκι.
Θα ξεπεράσουμε το που θα βρεθούν τα λεφτά για να αγοραστούν τα δάνεια, θα ξεπεράσουμε το πως οι τράπεζες θα πουν στα funds οτι από το τάδε πακέτο δανείων δεν μπορείτε να αγοράσετε δάνεια Στρατιωτικών ακόμα και αν τα funds δίνουν πιο πολλά από το ΥΠΕΘΑ, θα ξεπεράσουμε το πως η Τρόϊκα θα δώσει το ΟΚ να αγοραστεί με χρήματα των δανείων της ιδιωτικό χρέος, θα ξεπεράσουμε το πως θα γίνει ο χειρισμός δανείων που έχει πάρει ένας Στρατιωτικός με την / τον σύζυγο που είναι π.χ. καταστηματάρχης, εισοδηματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, κτλ, κτλ, κτλ, θα ξεπεράσουμε το που θα βρεί η κυβέρνηση λεφτά να αγοράσει τα δάνεια κάθε επαγγελματικής ομάδας που θα πάει και θα πει πως έχουν και αυτοί έναν συνεταιρισμό και θέλουν να αγοράσουν τα δάνεια, θα ξεπεράσουμε το πως θα γίνει ο χειρισμός των δανείων όταν κάποια (και πιθανότατα αρκετά από αυτά) θα εξακολουθήσουν να μην αποπληρώνονται γιατί αλλιώς πλήρωνες ενα δάνειο με μισθό το 2009 όταν δούλευε και ο/η σύζυγος και αλλιώς δεν το πληρώνεις τώρα με σύζυγο άνεργο, παιδί που είναι πια στο πανεπιστημίο και τσεκουρεμένο μισθό, θα ξεπεράσουμε επίσης το γιατί η υπηρεσία πρέπει να ξέρει πόσα και ποια χρέη έχει κάθε Στέλεχος, θα ξεπεράσουμε τα πάντα όχι γιατί πολύ απλά δεν θα γίνουν αλλά γιατί προηγούνται αυτά που γίνονται τώρα.
Και αυτό που γίνεται είναι η πλήρης ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κοινωνικού αυτοματισμού κατά των Στρατιωτικών (μια βόλτα στα σχόλια ειδησεογραφικών ιστοσελίδων που παρουσιάζουν το θέμα είναι πολύ διαφωτιστική).
Η συνέχεια [ΕΔΩ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.