papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-06-11

Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΣΑ

Πραγματοποιήθηκε 9 και 10 Ιουνίου με επιτυχία το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΣΑ στα Καμμένα Βούρλα με τη συμμετοχή 120 και πλέον συνέδρων από όλη την Ελλάδα.
Παραβρέθηκαν οι κ.κ. πρώην Υπουργός Στυλιανίδης Ευριπίδης, ο βουλευτής Φθιώτιδος ΝΔ κ. Σταικούρας Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ., ο Δήμαρχος Στυλίδας, ο πρόεδρος ΠΟΑΞΙΑ, ο εκπρόσωπος ΠΟΑΣΥ, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και λοιποί επίσημοι. Την πρώτη ημέρα ο επ. καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Υπουργός, Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε ομιλία με θέμα "Θράκη: το επόμενο βήμα".  
Το προεδρείο αλλά και πολλοί σύνεδροι αναφέρθηκαν στο Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α επιβεβαιώνοντας ότι τα εν αποστρατεία στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται συνεχώς κοντά του. Οι πρόεδροι της Πέλλας και της Καλαμάτας ζήτησαν από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α να γίνουν στις πόλεις τους ενημερωτικές ημερίδες επί του θέματος. 
Ο Βουλευτής Φθιώτιδος και τομεάρχης του Υπουργείου Οικονομικών της ΝΔ κ. Χρήστος Σταϊκούρας αποδέχθηκε το αίτημα συνάντησης που του έγινε με το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α μόλις ολοκληρωθεί η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή και είναι εισηγητής. Δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι θα τηρηθεί η υπόσχεση για επιστροφή και του υπολοίπου 50% των αποφάσεων του ΣτΕ που υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ εάν  η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. 
Τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του 19ου Συνεδρίου της ΠΟΑΣΑ μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση - ενημέρωση επί όλων των εξελίξεων στο θέμα των Συντάξεων Χηρείας από τον εκπρόσωπο και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολο Παπαπαρίση. Το ακροατήριο παρακολούθησε με απόλυτη ησυχία και έκδηλο ενδιαφέρον την παρουσίαση σε PowerPoint με έντονη την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους αλλά και με μικρές φράσεις - παρεμβάσεις "Ποιο μυαλό το σκέφτηκε;", "Πως θα ζήσουν;", "Πρέπει ν' αλλάξει!", "Μα γιατί το έκαναν αυτό;", "Απαράδεκτο!" κλπ.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α στο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΑ), στους κατά τόπους Συνδέσμους και Ενώσεις αλλά και σε κάθε μέλος χωριστά για το τεράστιο ενδιαφέρον και την έμπρακτη συμπαράσταση που δείχνουν για το θέμα των Συντάξεων Χηρείας.
Ακολουθούν φωτογραφίες και οι 70 διαφάνειες της παρουσίασης




Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ Ευάγγελος Χριστακόπουλος

Ο επίκουρος καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Υπουργός Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής Φθιώτιδος και τομεάρχης του Υπουργείου Οικονομικών της ΝΔ κ. Χρήστος Σταϊκούρας

Με τον Σύνδεσμο Αποστράτων της Λάρισας διακρίνεται ο 1ος εξ' αριστερών κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς ΓΓ ΠΟΑΣΑ, και ο 3ος κ. ΜΠΕΤΤΑΣ Δημήτριος Α' Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ



Η παρουσίαση - ενημέρωση για το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α σε powerPoint από τον εκπρόσωπο της και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Απόστολο Παπαπαρίση


Με την αναφορά μου επί του θέματος, αυθόρμητα το σύνολο των συνέδρων χειροκρότησαν τα δυο παιδιά μας που κρατούνται παράνομα στις Τούρκικες φυλακές.















24 Δήμοι και 8 Περιφέρειες εξέδωσαν ψήφισμα κατά του άρθρου 12 του ν.4387/2016





































Το χειρότερο σενάριο












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.