papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-05-05

Αίτημα Συνάντησης με ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ των Ενώσεων Στρατιωτικών Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κ. Μακεδονίας - Αιχμές για παραπληροφόρηση

ΠΡΟΣ : Υπουργό Εθ. Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένο / Αναπλ. Υπ. Εθ. Άμυνας κ. Κων/νο Ήσυχο / Υφυπουργό Εθ. Άμυνας κ. Νικόλαο Τόσκα
ΘΕΜΑ : Αίτημα Συνάντησης με Αντιπροσωπεία Προεδρείων Ενώσεων Στρατιωτικών
Αξιότιμε κε Υπουργέ, κε Αναπληρωτή Υπουργέ, κε Υφυπουργέ,
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Στρατιωτικών των Περιφερειών Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας και σαν αρχή μιας συνεργασίας που επιθυμούμε να οικοδομήσουμε με την ηγεσία του Υπουργείου, καταθέτουμε αίτημα συνάντησης μαζί σας, με σκοπό να θέσουμε υπόψη σας και να συζητήσουμε τα ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.
Οι τρεις μεγαλύτερες Ενώσεις Στρατιωτικών μπορούν να σας ενημερώσουν ολοκληρωμένα, άμεσα και υπεύθυνα, για όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι γίνεστε αποδέκτες δεκάδων εγγράφων, προτάσεων και αιτημάτων, πολλών εκ των οποίων ή δεν αφορούν θέματα πρώτης προτεραιότητας για τους συναδέλφους ή προέρχονται από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα των στρατιωτικών. Σας παρουσιάζονται πολλές φορές θέματα που η επίλυση τους απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά και σημαντική επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό, που θα μπορούσαν να επιλυθούν με μηδενικό κόστος.
Οι Ενώσεις Στρατιωτικών βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους, συνομιλούν μαζί τους, γίνονται αποδέκτες των προβληματισμών τους και αυτούς ακριβώς τους προβληματισμούς επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε. Παράλληλα, η πολύπλευρη επιστημονική κατάρτιση μελών μας σε διάφορα θέματα (π.χ. οικονομικά, μέριμνας προσωπικού κ.α) μας δίνουν την δυνατότητα ταυτόχρονα με την κατάθεση κάθε προβλήματος, να υπάρχει από εμάς και η προτεινόμενη λύση.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ και κύριε Υφυπουργέ, είμαστε βέβαιοι ότι εκτιμώντας την διάθεση μας να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, θα δεχτείτε το αίτημα μας για μια εποικοδομητική συνάντηση μαζί σας.
    Ο Πρόεδρος                       Ο Πρόεδρος                           Η Πρόεδρος
Ε.Σ.ΠΕ.Θεσσαλίας              Ε.Σ.ΠΕ.Ηπείρου                 Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

Ηλίας Νατσιούλας            Γεώργιος Θεοδώρου             Ευμορφύλη Ασλανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.