papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-01-20

Είδηση ΣΟΚ από Λέσβο: Βγάζουν Έλληνες Στρατιωτικούς από τα σπίτια και βάζουν πρόσφυγες...

Το διαβάζω και δεν το πιστεύω! Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το γεγονός; Είναι δυνατόν να δόθηκε τέτοια εντολή από τον κ. Καμμένο; Αυτή είναι η αγάπη του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις; Ντροπή και αίσχος! Ειλικρινά εύχομαι να το διαψεύσει, με αποδείξεις, το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ. Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή του ο Έλληνας Στρατιωτικός:
Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης και θέλω να σας παρουσιάσω ένα θέμα που συνέβη στη Λέσβο (και όχι μόνο... Στη Κω π.χ δεν έπιασε γιατί ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι) που δεν έχει προβληθεί πουθενά και που ουσιαστικά δείχνει πλήρως την απαξίωση της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και τα στελέχη των Ε.Δ και την ευαισθησία της μόνο για τους ξένους. Συγκεκριμένα, με την «αναδιοργάνωση» του στρατού (δηλαδή το κλείσιμο μονάδων και σύμπτυξη αυτών σε λιγότερα στρατόπεδα για οικονομικό όφελος), το στρατόπεδο που στεγαζόταν το 296 ΤΕ στη Μόρια αποφασίστηκε με έξοδα του στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών αυτού, να μετατραπεί σε ΣΟΜΥ (κτίρια που θα στεγάζονται στελέχη με οικογένειες, που δεν έχουν συμφέροντα - κατοικία στο νησί). Μέχρι τώρα υπήρχαν 10 κτίρια όπου στεγάζονταν οικογένειες οι οποίες είχαν όλες από 2 παιδιά και άνω, μερικές με νεογέννητα. Την Δευτέρα 11/01/16 ο Στρατηγός του νησιού κάλεσε προσωπικά τους ενοίκους των ΣΟΜΥ και τους ενημέρωσε ότι με άνωθεν διαταγές, έπρεπε να εγκαταλείψουν τα οικήματα εντός τεσσάρων ημερών! Το ΓΕΣ προσπαθώντας, όσο μπορούσε, να βοηθήσει την κατάσταση, γνωρίζοντας την αδικία που γινόταν, πρότεινε στα στελέχη να τα στείλει με διάθεση - απόσπαση σε κάποιες συγκεκριμένες μονάδες που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ή να τους πληρωθούν τα ενοίκια κάποιων μηνών στο νησί. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ λοιπόν που θέλανε οι κύριοι να διώξουν τους ενοίκους, οι οποίοι υποτίθεται ότι αν δε κλείσουν 2 χρόνια δε μπορεί να τους διώξει τίποτα, (αλλά κάποιοι έφυγαν πριν καν κλείσουν 2 μήνες)  ήταν... να μπορέσουν να στεγαστούν, ανθρωπινά όπως είπαν, οι λαθρομετανάστες (!), αλλά και άτομα από ΜΚΟ. Δηλαδή σε κτίρια από έξοδα, αλλά κυρίως από κόπο δικό μας,να στεγαστούν παράνομοι, διώχνοντας συναδέλφους με οικογένειες! Με τιμή, Βασιλης, Στέλεχος Ε.Δ.

enoplosgr.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Γι' αυτό πολιτική ταυτότητα στα χέρια και μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα.
    Η βουλή είναι ένα κρυφό σχολειό μασονίας. Μπαίνεις πατριώτης και μετά από μερικούς μήνες ιδιαιτέρων μαθημάτων στο καφενείο της βουλής και στις διάφορες επιτροπές, βγαίνεις ξεπουλημένος δουλοπάροικος.
    Όσο συνεχίζεις να υπηρετείς ένα τέτοιο κράτος γίνεσαι συνένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλο το μεγαλείο της. Τέτοιους πολιτικούς ηγέτες να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι δυνατόν τέτοιο πράγμα. Είναι ψέμα. Διαφορετικά ο "πατριώτης" υπουργός μας ΘΑ έβαζε κόκκινες γραμμές........ΘΑ παραιτούνταν και ΘΑ έπεφτε η κυβέρνηση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.