papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-01-23

Ανταλλαγές «πυρών» Βαΐτση - Καμμένου κατά την παράδοση - παραλαβή των καθηκόντων Α/ΓΕΑ

O πρώην Αρχηγός ΓΕΑ Χρήστος Βαΐτσης απάντησε στον Πάνο Καμμένο για τα όσα είπε μετά την απάντηση του τελευταίου ως εξής: "Η αναφορά μου δεν είχε προσωπικό αλλά θεσμικό κίνητρο. Άλλωστε τον ευχαρίστησα για την συνεργασία που είχαμε. Σημείωσε όμως προς τον Πάνο Καμμένο πως για το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας όφειλε να κάνει την επισήμανση."
Ο κεραυνός του Πτέραρχου ε.α. Χρήστου Βαΐτση έκανε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσει απάντηση και να του εξηγήσει πως η αλλαγή της ηγεσίας έπρεπε να γίνει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. (Τι θέλει να πει ο ποιητής;)
Με βομβαρδισμό αποχώρησε από την Πολεμική Αεροπορία ο Πτέραρχος ε.α. Χρήστος Βαΐτσης. Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΑ χαρακτήρισε προσβλητικό και άκομψο προς την Πολεμική Αεροπορία και το πρόσωπο του τον τρόπο αποστρατείας του. Στο μήνυμα του προς την πολιτεία ο απερχόμενος Αρχηγός ΓΕΑ τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί η Πολεμική Αεροπορία και χρησιμοποιώντας μια γνωστή φράση τόνισε πως η Π.Α. είναι σαν το οξυγόνο που όταν το έχεις δεν το σκέφτεσαι αλλά καταλαβαίνεις την αξία του μόλις σου λήψει. Ας θυμηθούμε ότι ο πρώην Α/ΓΕΑ αποστρατεύθηκε ενώ ήταν στο εξωτερικό σε επίσημη αποστολή.
Περισσότερα εδώ -----> http://www.armynow.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.