papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-11-07

Η ΠΠΛ-Μ ενημερώνει: Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ» ναυλώνει Λ/Φ για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία ενημερώνει τα μέλη της με την παρακάτω δημοσίευση του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας, σχετικά με την ναύλωση λεωφορείων για όσους επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες, που θα γίνει ΠΕΜΠΤΗ 8/11/2018 στις 2:00 μμ (ώρα Ελλάδος).
Η Πρωτοβουλία μας πάντοτε θα στηρίζει κάθε αγώνα που γίνεται για την Πατρίδα και την Πίστη μας και για αυτό παρακαλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν και σε αυτή τη δράση. Ακολουθεί η δημοσίευση:
Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», (http://www.o-pyrros.gr/), ανακοινώνει ότι ναυλώνει λεωφορεία από τη Λάρισα, (που πιθανόν να διέλθουν και από Τρίκαλα-Καλαμπάκα), για τη μεταφορά όσων επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες, (6 χιλιόμετρα από το Τελωνείο της Κακαβιάς), που θα γίνει στις 2:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος) ή 1:00 μμ (τοπική ώρα).
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου μας από όλη την Θεσσαλία, να δώσουν δυναμικό παρόν. Η παρουσία μας την ημέρα της κηδείας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση της θέσης σας, να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6974190991 (Οδυσσέας) &  6976618381 (Ορέστης).
Η αναχώρηση θα γίνει στις 5:00 π.μ την ΠΕΜΠΤΗ 8/11/2018 από τα ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Όσοι Ελλαδίτες φίλοι επιθυμείτε να παραστείτε στην κηδεία, να σας ενημερώσουμε πως ΔΕΝ χρειάζεται διαβατήριο, αρκεί η Αστυνομική Ταυτότητα ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (με τα λατινικά γράμματα), (όπως ισχύει και για τους Βορειοηπειρώτες).
Όσοι θα μεταβείτε με αυτοκίνητο χρειάζεστε: Δίπλωμα - Άδεια, Ασφάλεια, και Πράσινη Κάρτα, η οποία εκδίδεται δωρεάν από την ασφαλιστική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.