papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-03-06

«Να σε κάψω, Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι»! Προσφορά-πρόκληση από τα ATTICA προς τους αποστράτους (σχόλιο)

ΣΧΟΛΙΟ 17:00/5.3.2019: Αφού η τράπεζα Πειραιώς μας πήγε στα δικαστήρια και αφού κατάφερε να κερδίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, εις βάρος των μετόχων και μερισματούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, μέσω δικονομικών τερτιπιών (τράπεζα βλέπετε) έρχεται τώρα να μας κάνει και εκπτώσεις το ATTIKA, που αμφιβάλω αν μπορούν να πλησιάσουν πλέον απόστρατοι έστω και απέξω. Αιδώς Αργείοι! 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ 17:30/5.3.2019: Όπως με διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΜΤΣ κ. Κουτσογιαννόπουλος Χρήστος (τον ευχαριστώ θερμά για την άμεση παρέμβαση) τα καταστήματα ATTICA δεν έχουν σχέση με την PICAR που είναι στην ουσία η τράπεζα Πειραιώς. Τα ερωτήματα που ακολουθούν συνεχίζουν να ισχύουν.
Ας μας ενημερώσει η ΕΑΑΣ και το ΜΤΣ: Πόσα εκατομμύρια ευρώ χάνουν κάθε χρόνο οι μέτοχοι και οι μερισματούχοι του ΜΤΣ; Πόσα εκατομμύρια ευρώ πρέπει να επιστρέψει το ΜΤΣ στην τράπεζα Πειραιώς; Μήπως είναι αυτή η κύρια αιτία που δεν μπορεί το ΜΤΣ να επιστρέψει τις αντισυνταγματικές περικοπές του ν.4093/2012; Ποιες ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα για να μειωθεί αυτή η τρομακτική απώλεια εσόδων; Μήπως πρέπει να αναζητήσουμε άλλη τράπεζα για τις καταθέσεις μας, όσες κι αν είναι αυτές; Αναμένουμε τις απαντήσεις...


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΜΤΣ
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, σας ενημερώνει ότι τα πολυκαταστήματα Attica θα παρέχουν στους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, έκπτωση 10% με την επίδειξη των στρατιωτικών ταυτοτήτων τους στα ταμεία των πολυκαταστημάτων της εταιρείας :
ΑΘΗΝΑ :
¨ Attica/City Link, Πανεπιστημίου 9.
¨ Attica/Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
¨ Attica/ΤΣΙΜΙΣΚΗ, Τσιμισκή 48-50.
¨ Attica/COSMOS, 11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Πυλαία.
Μάρτιος 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.