papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-06-15

Εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών στην εφαρμογή Excel στο 307 ΠΕΒ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε Πολιτικό Προσωπικό του 307 ΠΕΒ, 304 ΠΕΒ και της 111 Π.Μ, το επιμορφωτικό πρόγραμμα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην εφαρμογή Excel, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως και 13 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις του 307 ΠΕΒ και της νεοσυσταθείσας Σχολής Εκπαίδευσης Τεχνιτών Αεροπορικού Υλικού (ΣΕΤΑΥ).
Κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, οι συνάδελφοι περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ενώ είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια δοκιμαστική πτήση με Ε/Π στον εξομοιωτή πτήσεων που κατασκεύασε το 307 ΠΕΒ.
Την εκπαίδευση ανέλαβε η Διεύθυνση Έρευνας - Πληροφορικής της 1η Στρατιάς με την διάθεση εκπαιδευτή και συγκεκριμένα του Σχη (ΕΠ) Σβάρνα Ηλία του οποίου ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα και η μεταδοτικότητα συνετέλεσαν ακόμη μία φορά καθοριστικά στην επιτυχία του προγράμματος.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο σχεδιασμού για την εξέλιξη και ενδυνάμωση του Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και πραγματοποιείται από τον Ενιαίο Διοικητικό Τομέα (ΕΔΤ).
Ευελπιστούμε στην διοργάνωση περισσοτέρων επιμορφωτικών προγραμμάτων και σε άλλους εργασιακούς χώρους, προς όφελος των συναδέλφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.