papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-10-15

Καταγγελία Γονέων - Κατοίκων Μάνδρας! Προσφυγόπουλο έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά στη Μάνδρα και άλλα πολλά!

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων παραβρέθηκαν κάτοικοι της Μάνδρας διαμαρτυρόμενοι γιατί αισθάνονται πλέον ότι τους έχουμε εγκαταλείψει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως είπε εκπρόσωπός τους ήταν το περιστατικό με το μαχαίρι που φέρεται ότι έβγαλε νεαρό άτομο της δομής προς μικρά παιδιά της Μάνδρας. Αποφασίσθηκε από το σώμα, με τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων της Μάνδρας, το θέμα τους να συζητηθεί στο τέλος γιατί πιθανόν να μπορούσε να έρθει και ο κ. Δήμαρχος. 

Ο κ. Δήμαρχος δεν ήρθε. Τοποθετήθηκαν 3 κάτοικοι της Μάνδρας που παρουσίασαν το πρόβλημα της καθημερινής συμβίωσης με τους διαμένοντες στη δομή με τα μελανότερα χρώματα. Δυστυχώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ έκανε ο ίδιος τοποθέτηση και επέτρεψε να τοποθετηθούν ο κ. Σούλτης, που αντικαθιστούσε τον κ. Δήμαρχο και ο κ. Βούλγαρης αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν επέτρεψε να τοποθετηθούν οι άλλες παρατάξεις, παρά τις διαμαρτυρίες, επικαλούμενος συμφωνία που έκανε ο ίδιος με τους κατοίκους της Μάνδρας. Να αναφέρουν δηλαδή το θέμα τους αλλά να μην ακολουθήσει συζήτηση. 
Το πρωί της ίδιας ημέρας έλαβε χώρα συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων με τους 13 φορείς που έχουν ρόλο και καθήκοντα στην ανοικτή δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο Κουτσόχερο. Θ' ακολουθήσει άλλη ενημέρωση.
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων
Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.