papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-03-31

Μας αφορά όλους! ΒΟΗΘΆΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ! Πρωτοβουλία Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Παράρτημα Ξάνθης

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ, 67132. Τηλέφωνο/FAX: 25410 25425
e-mail: eaasxanthis@gmail.com - Ιστοσελίδα : www.eaasxanthis.gr
ΘΕΜΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ (ΤΕΛΙΚΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ-  Β΄ ΦΑΣΗ
(Πρόσθετα Έργα στον ΦΡΑΚΤΗ στις Καστανιές & σε ΟΛΟ τον Έβρο)
Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
1. Σας ενημερώνουμε ότι, από τις εισφορές Φορέων, Συλλόγων και μεμονωμένων ατόμων που ανταποκρίθηκαν στην ΕΚΚΛΗΣΗ (της 10ης Μαρτίου), συγκεντρώθηκαν πάνω από 10.000 € και έγινε προμήθεια υλικών ενίσχυσης & προστασίας του ‘’φράκτη’’ στις Καστανιές και την εγγύς περιοχή, τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν από την αρμόδια Στρ. Μονάδα (α’ φάση). Επιπρόσθετα μας γνωρίστηκε ότι το μέτρο, που είναι σε εξέλιξη, επεκτείνεται σε όλο το μήκος του Έβρου και κάθε εθελοντική προσφορά είναι ευπρόσδεκτη. Η πρωτοβουλία μας είναι επικουρική και συντονισμένη στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού. (α).
2. Η κοινή δράση μας είναι πέρα και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, (πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες), να βοηθήσουν την Πατρίδα προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία: «επιχείρηση μαζικής - βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών» στη Χώρα μας, που άρχισε στις 27 Φεβ. 2020 και έκτοτε συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!!!!.
3. Τα προς αγορά υλικά είναι δομικά στοιχεία (κυβόλιθοι οπλισμένου σκυροδέματος C16/20) με τιμή 55,80€/τεμάχιο (45€ +24% ΦΠΑ). Για τη Β’ φάση είναι αναγκαία 200 τεμάχια (11.160€). Η παραλαβή γίνεται με μέριμνα του Δ’ Σ. Στρατού. Θεωρώντας τον σκοπό ως ΙΕΡΟ, απευθύνουμε την παρούσα επιλέγοντας από τους παρακάτω τρόπους, μέχρι 9 Απριλίου 2020:
α. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε Τραπεζικό Λογαριασμό στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR0701716120006612131621083. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Iωάννης Κουτσαϊμάνης (Αντιπρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης) με την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: «Βοήθεια για Έργα στον Έβρο», καθώς και των στοιχείων του ‘’ΚΑΤΑΘΕΤΗ’’.
β. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε Τραπεζικό Λογαριασμό  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
(1) Η δυνατότητα αυτή έχει όριο παραγγελίας τα 20 τεμάχια (1.116€). Τηλέφωνα συνεννόησης: 6937409943. (αντιπρόεδρος) ή 6937100910. (β).
(2) Λογαριασμός ΕΤΕ: IBAN GR2801104350000043547007914. Δικαιούχος: Ο ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. Απαραίτητο : Στοιχεία του ΚΑΤΑΘΕΤΗ για να εκδοθεί το αντίστοιχο παραστατικό. Τηλ. Προμηθευτή : 25410: 73555 κ. Αλεξιάδης
γ. ΜΕΤΡΗΤΑ στα Γραφεία μας: Βενιζέλου 60. Ελάχιστο ποσό: 20 €.
Υπάρχει ''ΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ'', ωστόσο λόγω των μέτρων πανδημίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας: 6937100910 (Πρόεδρος).
4. Τα στοιχεία όσων ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της 10ης Μαρτίου 2020, συμπεριλήφθησαν σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της 17/3, που στείλαμε στα ΜΜΕ και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.eaasxanthis.gr και το fb (ΕααΣ Ξάνθης), διαδικασία που θα εφαρμοστεί και στις 10 Απρ. 2020, για λόγους διαφάνειας.
5. Παρακαλούμε και άλλους Φορείς, Συλλόγους, Ιδρύματα, κλπ, να ενεργήσουν ανάλογα για να βοηθήσουν τον ίδιο ΙΕΡΟ σκοπό. (γ).
6.Το σύνθημα όλων μας ας είναι: ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ενισχύοντας την προστασία της, αλλά και διευκολύνοντας το έργο ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ, που δώσανε και συνεχίζουν να δίνουν με ΠΙΣΤΗ και ΑΦΟΣΙΩΣΗ τον Αγώνα της Πατρίδος στον ΕΒΡΟ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
α. Το ΥΕΘΑ και το ΓΕΣ χρηματοδοτούν τα αναγκαία Μόνιμα Στρ. Έργα όλης της Χώρας. Η δική μας πρωτοβουλία, δεν υποκαθιστά το Κράτος, είναι εθελοντική προσφορά και αφορά στη συγκέντρωση χρημάτων προμήθειας υλικών και μέσων για την άμεση κατασκευή επιφανειακών εμποδίων και κωλυμάτων για την αποτελεσματική αποτροπή της βίαιης & παράνομης εισόδου στη Χώρα, σε όλο το μήκος του Έβρου.
β. Παρακαλούμε όσους επιλέξουν αυτόν τον τρόπο, να μας ενημερώνουν πριν να παραγγείλουν, στα αναγραφόμενα τηλέφωνα  ή και στο eaasxanthis@gmail.
γ. Θερμή Παράκληση προς ΟΛΟΥΣ και τα ΜΜΕ: Προωθείστε το παρόν στα Μέλη σας, στο Φιλικό-κοινωνικό-εργασιακό σας περιβάλλον, όπως και στους παρακάτω μνημονευόμενους ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ και Φορείς, της περιοχής σας
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
Αυτοδιοικητικοί Φορείς (Περιφέρειες – Αντιπεριφέρειες-Δήμοι).
Κοινωφελή Ιδρύματα
Επιχειρήσεις Ομοσπονδίες, Σωματεία, Ενώσεις  & Επαγγελματικοί  Σύλλογοι.
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας (ΑΕΙ-ΤΕΙ).
Φοιτητικοί Σύλλογοι – Σύλλογοι Καθηγητών, και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων
ΕΑΑΣ- ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ και Παραρτήματα
Σύνδεσμοι ΤΑΞΕΩΝ: ΣΣΕ-ΣΣΑΣ-ΣΣΑΝ-ΣΜΥ ,Σύνδεσμοι ΟΠΛΩΝ—ΣΩΜΑΤΩΝ
Σύνδεσμοι Αποστράτων  ΕΛΑΣ και Σωμάτων Ασφαλείας .
Σύνδεσμoι Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ)
IHA (INTERNATIONAL HELLENIC ASSOTIATION )
Όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
ΜΜΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου.
Περιφέρεια ΑΜΑΘ.-ΠΕ Ξάνθης/ Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη.
Δήμαρχοι: Ξάνθης- Τοπείρου- Αβδήρων- Μύκης .
Δ’ Σ. Στρατού
ΑΔ Ξάνθης- Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης
ΕΒΕ-ΟΕΒΕ Ξάνθης
ΣΕΑΝ Ξάνθης
Πολιτιστικοί και άλλοι Σύλλογοι -Ανάδοχοι Σύλλογοι Ξάνθης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.