papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-09-28

Πότε άραγε λένε αλήθεια; Τι επιδιώκουν:

Διαβάζω στα διάφορα blog και site που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΕΔ και των ΣΑ, που υποτίθεται μάλιστα ότι κόπτονται για την τύχη μας, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη στην απαράδεκτη και εχθρική ενέργεια προς τους Στρατιωτικούς ζητώντας εγγράφως να μάθει τα υποτιθέμενα «προνόμια» και «παροχές» που απολαμβάνουν τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και το Πολιτικό Προσωπικό. {και ...επεξηγούν: Στρατιωτικά Πρατήρια, Κέντρα...
Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ), Λέσχες Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), Επιδοτούμενα Στεγαστικά Δάνεια σε Στρατιωτικούς μέσω του Αυτονόμου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος, διάθεση υπηρεσιακών αυτοκινήτων που ισχύσει για αξιωματικούς από το βαθμό του Συνταγματάρχη(;) και άνω.}
Στη συνέχεια μας ενημερώνουν ότι ο «καλός» Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε απευθείας στον Πρωθυπουργό ότι «οι στρατιωτικοί αυτονόητα θα πρέπει να εξαιρεθούν απ΄ αυτή την “καταγραφή προνομίων”, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχουν προνόμια και παροχές, αλλά και επειδή η εργασία που παρέχουν έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τους εργαζόμενους στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.».
Ακολούθως έχουν πληροφορίες ότι ο «κακός» Μητσοτάκης επανήλθε δριμύτερος απαιτώντας από τα Γενικά Επιτελεία απάντηση γαι τα «προνόμια» των Στρατιωτικών, τα οποία και μας τα ...αναλύουν και πάλι.
Τέλος, μας ξανα-ενημερώνουν ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το επιτελείο του «καλού» κ. Μητσοτάκη απάντησε ότι δεν έχουν επανέλθει στο θέμα των παροχών των Στρατιωτικών., και αφήνουν να ενοηθεί ή μάλλον το λένε καθαρά ότι ήδη αυτά δόθηκαν από τα «κακά» Γενικά Επιτελεία εν αγνοία του «καλού» κ. Αβραμόπουλου.
Και η απορία που δημιουργείται είναι πότε λένε αλήθεια; Τι επιδιώκουν; Είναι δυνατόν για όλα να φταίνε οι Στρατωτικοί προϊστάμενοι; Είδατε πολλές αναρτήσεις σε αυτά τα blog - site που να καταφέρονται εναντίον των κατα καιρούς Υπουργών του ΥΕΘΑ; Που άραγε να οφείλεται αυτό; Δεν την αντέχω τόσο «αγάπη», με πνίγει!
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.