papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-05-30

Απάντηση στο άρθρο «Τα Μυστικά του Εχίνου» του δημοσιογράφο κ. Ν. Μελέτη στο ΕΘΝΟΣ.gr

Αγαπητέ Κύριε Μελέτη,
1. Σας αποστέλλουμε τα συνημμένα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (5ο και 6ο), που εκδώσαμε για την ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σε δημοσιογραφικά ολισθήματα συναδέλφων σας, που «συμπτωματικά» σχολίασαν το ίδιο θέμα, όπως και το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ιερά Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, που επισφράγισε τις δραστηριότητές μας.
2. Εσείς βέβαια με τη σειρά σας  στο δικό σας άρθρο (το επισυνάπτουμε), που το χαρακτηρίζει η παντελής άγνοια για το θέμα, αφού  προφανώς στηρίχτηκε σε  αναξιόπιστο τοπικό «αναμεταδότη», προβήκατε σε ακόμα  χειρότερη μορφή δημοσιογραφίας, ήτοι κιτρινισμός και παραπληροφόρηση (δηλ γράφετε ότι σας «βολεύει» ή ότι «σας  κατέβει»),ενώ κάνετε και απαράδεκτους αστήριχτους χαρακτηρισμούς: «....άλλα κίνητρα και ότι ενδεχομένως να είμαστε ακροδεξιοί, οπαδοί των  ΑΝΕΛ ή της Χρυσσής Αυγής»!!!!!. 
3. Την τελευταία «εντός εισαγωγικών», παράγραφο ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ. (σσ: Η Πολιτική ή η επίκληση Πολιτικών απόψεων  είναι έξω από την κοινή μας δραστηριότητα και από τους 8 αναδόχους Συλλόγους/ Ενώσεις. Το σχετικό πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης & Περιθεωρίου.)
4. Τέλος σας προσκαλούμε, όπως και όλους τους Έλληνες, σε κάποιον από τους «Εκκλησιασμούς σε
Ι.Ν. στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, 2015. (Λεπτομέρειες, όπως στη συνημμένη αφίσα και την συνοδευτική επιστολή μας, όπως και στην ιστοσελίδα μας: www.eaasxanthis.gr).
5. Λοιπές λεπτομέρειες, όπως στα συνημμένα.
6. Ελπίζουμε ότι μελετώντας τα συνημμένα, σε ενδεχόμενη μελλοντική σας δημοσιογραφική αναφορά για το ίδιο θέμα, θα έχετε διαφορετική προσέγγιση.   
7. Το παρόν κοινοποιείται στους αναδόχους Συλλόγους - Ενώσεις για την ενημέρωσή τους.       
Για το ΤΣ/ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης και τους Αναδόχους Συλλόγους/Ενώσεις
Με εκτίμηση 
Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ
Ακολουθεί το άρθρο του Ν. Μελέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.