papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-07-03

Ροζής Βασίλειος: «Δεν θέλω να υποδείξω σε κανέναν τι πρέπει να κάνει...»

Αγαπητοί συνάδελφοι των  Ε.Δ. και  Σ.Α. την Κυριακή 5 Ιουλίου διεξάγεται δημοψήφισμα για το μέλλον της Πατρίδας μας και του Έθνους μας γενικότερα, όπου καλούμαστε να αποφασίσουμε με ένα θολό και ψευδεπίγραφο  ερώτημα  με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ σχετικώς. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τη συνταγματικότητα, τη σκοπιμότητα,  την διατύπωση του ερωτήματος, το χρόνο τέλεσης του και πολλά άλλα που θα μπορούσα να σας αναφέρω. Προσωπικά εμένα, και όλους τους Έλληνες πατριώτες, πρέπει να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που παράγει αυτό και τα πρώτα δείγματα  τα διαπιστώνουμε και μόνο από  την αναγγελία της  διεξαγωγή του. Δεν θα επιχειρηματολογήσω  και δεν θέλω να υποδείξω σε κανέναν τι πρέπει να κάνει, αλλά επειδή όλοι αγωνιούμε, τούτες τις κρίσιμες ώρες για την Πατρίδα, το μέλλον των επομένων γενεών και ουσιαστικά της επιβίωσης του Έθνους μας θεωρώ  καθήκον και υποχρέωση μου να τοποθετηθώ δημοσίως, επί της προσωπικής μου ψήφου, η οποία μετά των υπολοίπων που θα συμμετάσχουν στη σχετική διαδικασία  θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με ότι τούτο συνεπάγεται. Η απόφαση μου στηρίχθηκε στα παρακάτω ΤΡΙΑ και ΜΟΝΟ κριτήρια και τα οποία δεν κρίνω σκόπιμο να αναλύσω γιατί
όλοι μας είμαστε νοήμονες, υπεύθυνοι και ενήλικες. 
1. Τι πραγματικά συμφέρει την Πατρίδα και το Έθνος  μας.
2. Τι περιβάλλον θα δημιουργήσουμε και θα αφήσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενεές.
3. Τι πραγματικά θέλουμε ως Έλληνες και με ποιους θα πορευθούμε στο μέλλον με σταθερότητα, ασφάλεια, δημοκρατία και προοπτική.
Εκτελώντας λοιπόν τη προσεχή Κυριακή, το υπέρτατο δημοκρατικό καθήκον  μου, με τα παραπάνω κριτήρια και αφού παραμερίσω ότι με πίκρανε έως τώρα, και λειτουργώντας  με τη ΛΟΓΙΚΗ και όχι με το ΘΥΜΙΚΟ ψηφίζω  Ν Α Ι στην ΕΛΛΑΔΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ γιατί αυτό και μόνο αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα.
Υπτγος ε.α. Βασίλειος  Ροζής
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.
Πρόεδρος Αποφοίτων Σ.Σ.Ε. Τάξεως 1980

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.