papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-08-30

ΕΣΠΕΚΜ: Πες μας έστω ΕΝΑ πράγμα που πέτυχες για τους στρατιωτικούς

“Παλιά του τέχνη κόσκινο” κι έτσι ο Ανέστης Τσουκαράκης βγήκε και πάλι στο “μεϊντάνι” προκειμένου να κάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει. Να “αποκοιμίσει” τους συναδέλφους! Σίγουρα όλοι έχετε προσέξει, πως μέσω γνωστής “στρατιωτικής” ιστοσελίδας και μιας χούφτας “πρόθυμων” που του απέμειναν, προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο. Είναι όμως οι τελευταίες απέλπιδες του προσπάθειες να γαντζωθεί από την καρέκλα του στο υπουργείο ή να μεταπηδήσει στην πολιτική. Το βλέπει όμως ότι δεν του βγαίνει… και έχει “λυσσάξει”. Δεν θα μπούμε όμως άλλο σε αυτή τη διαδικασία. Θα απευθύνουμε..
μερικά μόνο ερωτήματα σε αυτόν και παράλληλα σε όλους τους συναδέλφους στρατιωτικούς;;;
- Τι έκανε ο Τσουκαράκης όλους αυτούς τους μήνες δίπλα στον Πάνο Καμμένο;;; Ας μας πει έστω ΕΝΑ θέμα - πρόβλημα - αίτημα των στρατιωτικών που προώθησε ή και που επίλυσε. Ζητάμε να μας πει έστω ΕΝΑ !!!
- Ποιο το έργο της ΠΟΕΣ του, όλους αυτούς τους μήνες;;; Πόσα έγγραφα έκανε ή ΔΕΝ έκανε προκειμένου να μην ενοχλήσει το Υπουργείο;;; ΠΟΣΑ;;;
- Πόσοι συνάδελφοι απευθύνθηκαν σε αυτόν δίνοντας του προβλήματα τους που ή τους αποθάρρυνε να κάνουν οτιδήποτε ή απλά δεν τα προώθησε;;; Πόσοι από αυτούς τους συναδέλφους “αναγκάστηκαν” να απευθυνθούν στις Περιφερειακές Ενώσεις ώστε τελικά να δημοσιοποιηθεί το θέμα τους;;;
Όχι Τσουκαράκη!!! Αυτή τη φορά δε θα σου περάσει!!! Είμαστε πια ΌΛΟΙ υποψιασμένοι. Δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ ξανά την ψήφο μας! Την ψήφο στις εκλογές (αν κατέβεις υποψήφιος), την ψήφο μας στην ΠΟΕΣ (έτσι που την κατάντησες) ή την ψήφο εμπιστοσύνης μας ως αρχιμεγαλοσυνδικαλιστή!!!
Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.