papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-08-27

«Χάλκινη» η Κυριακοπούλου - Θερμά συγχαρητήρια από ΝΔ

Σε βάθρο παγκοσμίου πρωταθλήματος ανέβασε την Ελλάδα η Νικόλ Κυριακοπούλου ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 4,80 και, τώρα, βάζει στόχο να πετύχει κάτι ανάλογο στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Χθες, στη «Φωλιά» του Πουλιού» στο Πεκίνο, ο Κώστας Δουβαλίδης προκρίθηκε για τον σημερινό ημιτελικό των 110 μ. εμπ. (14.05) και η Μαρία Μπελιμπασάκη μπήκε στην 24άδα των 200 μ. (14.35). «Οι κόποι μου όλοι, σε ένα χαμόγελο ευτυχίας» έγραψε η Νικόλ Κυριακοπούλου κάτω από τη..
φωτογραφία της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά τον αγώνα. Και οι κόποι της ήταν πολλοί. Οπως και οι αμφισβητήσεις. Στις τελευταίες απάντησε περνώντας πάνω από τα 4,80. «Ελπίζω στο μέλλον να έχω την ευκαιρία να χαρίσω κι άλλα μετάλλια στη χώρα μου» δήλωσε και πρόσθεσε για τους Ολυμπιακούς: «Περιμένω να είμαι στα μετάλλια και να πηδήξω ακόμη καλύτερα. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική». Το χρυσό κατέκτησε η Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) με 4,90 και το ασημένιο η Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία) με 4.85. kathimerini.gr
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πιερίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος, για την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ από την πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιείται στο Πεκίνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιείται στο Πεκίνο. Ο ελληνικός κλασσικός αθλητισμός πέτυχε ακόμη μια σημαντική διάκριση. Όλοι οι Έλληνες ευχαριστούμε γι’ αυτό, την πρωταθλήτριά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.