papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-09-03

Αναβάλλεται η Πορεία Τιμής του 5ου «Λεωνίδα Τρόπαιο» - Ραντεβού το 2016

Αγαπητοί μας φίλοι του «Λεωνίδα Τρόπαιο»,
Με το παρόν σημείωμα και με βαριά καρδιά, σας μεταφέρουμε τις παρακάτω πληροφορίες για την Πορεία Τιμής της 27ης Σεπτεμβρίου:
Όλοι μας ζούμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τη γενιά μας. Διάχυτη είναι η αβεβαιότητα, η αμφισβήτηση δεδομένων και η σημαντική έλλειψη πόρων. Το «Λεωνίδα Τρόπαιο» ως πρωτοβουλία απλών ιδιωτών, ξεκίνησε το 2011 και συνεχίστηκε αδιάλειπτα για 4 έτη. Οι ευγενείς σκοποί του είναι γνωστοί σε όλους και εκφράζονται σαφώς στο Καταστατικό του ομώνυμου Συλλόγου που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2015, είναι δε (εκτός της Πορείας Τιμής) η ανάδειξη και μελέτη της Μάχης των Θερμοπυλών και κυρίως η διατήρηση του πνεύματος της, δηλ. της αυτοθυσίας για τη πατρίδα.
Σκεφθήκαμε λοιπόν ότι η ANABOΛΗ του 5ου «Λεωνίδα Τρόπαιο» ώστε..
να πραγματοποιηθεί το 2016, είναι απόλυτα ΑΝΑΓΚΑΙΑ, για τους παρακάτω σοβαρούς λόγους:
- Οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι φίλοι μας συμμετέχοντες, είναι απαγορευτικές για το ταξίδι και την παρουσία των περισσότερων τους,
- Η σοβαρή κρίση στην αγορά συντελεί στην ανυπαρξία χορηγών για την εκδήλωση,
- Το συνεχιζόμενο κλίμα γενικής αβεβαιότητας δεν επιτρέπει σε δημόσιους φορείς να θέσουν υπό την αιγίδα τους και να υποστηρίξουν την εκδήλωση,
- Οι γνωστές πολιτικές εξελίξεις και οι εκλογές κατά τη περίοδο προπαρασκευής της εκδήλωσης, κάνουν την υποστήριξη μας από τοπικούς φορείς αδύνατη,
- Εν τέλει, η επιθυμία των οργανωτών για μια ακόμη άψογη διοργάνωση, έρχεται σε σύγκρουση με την ανεπάρκεια διαθέσιμων πόρων, οικονομικών και χρονικών.
Η απόφαση μας αυτή δεν μας ευχαριστεί καθόλου, γνωρίζουμε οτι θα στεναχωρήσει κι εσάς, αλλά αναγκασθήκαμε να τη πάρουμε μετά από πολλές συζητήσεις και λεπτομερείς εκτιμήσεις της κατάστασης.
Επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου είναι η πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης πλήρους - λαμπρής, αντάξιας του γεγονότος που αναδεικνύει, αλλά και αντάξιας της παράδοσης που δημιουργήθηκε από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις των προηγουμένων ετών. Προτιμήσαμε λοιπόν να την αναβάλλουμε, παρά να κάνουμε μια υποτονική εκδήλωση.
Όμως, η αναβολή της Πορείας Τιμής στο Καλλίδρομο όρος δεν σημαίνει ότι αναστέλλονται και οι άλλες δραστηριότητες μας. Οργανώνουμε παρουσίαση και ομιλία με αντικείμενο σχετικό με το θέμα μας, τη Σπάρτη, τη Μάχη των Θερμοπυλών κλπ κατά τη διάρκεια της προβλεπόμενης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Επιπλέον, άλλες παρόμοιες δραστηριότητες θα κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον των φίλων μας και «αναμμένη τη φλόγα» μέχρι τη 5η εκδήλωση Πορείας Τιμής το 2016.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τις λοιπές εκδηλώσεις του Συλλόγου και για την Πορεία Τιμής του 2016.
Το ΔΣ του Συλλόγου «Λεωνίδα Τρόπαιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.