papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-09-04

Ενδιαφέρουσες Ανακοινώσεις της ΕΑΑΣ

Ενδιαφέρουσες Ανακοινώσεις της ΕΑΑΣ που αφορούν ίδρυση - κατάργηση Παραρτημάτων, πρόσκληση ενδιαφέροντος συνεργασίας για Ταμία, διαχειριστή υλικού - συντηρητού κτηρίων, υπεύθυνου Γραμματείας και λειτουργίας κυλικείου... 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για ΙΔΡΥΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ε.Α.Α.Σ.
Αρ. Πρωτ.: 10/2015 - Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας η ίδρυση του Παραρτήματος Σπάρτης Ν. Λακωνίας, με Πρόεδρο τον Αντγο ε.α. Ν. Νικολόπουλο. Το Παράρτημα έχει έδρα εντός ΛΑΦ Σπάρτης (τηλ. 27310-25099) και λειτουργεί από 1 Αυγ 2015. Μέλη του Παραρτήματος καθίστανται υποχρεωτικά όσα Μέλη κατοικούν στο Ν. Λακωνίας και που μέχρι τώρα ανήκαν στα γειτονικά Παραρτήματα Μεσσηνίας και Αρκαδίας. Τα επίσημα εγκαίνια του Παραρτήματος θα καθορισθούν αργότερα.
Αρ. Πρωτ.: 11/2015 - Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας η έγκριση από κ. ΥΕΘΑ, ίδρυσης των Παραρτημάτων Διδυμοτείχου Ν. Έβρου, Μύρινας Ν. Λέσβου (Λήμνος) και Κώ Ν. Δωδεκανήσου. Όσα Μέλη επιθυμούν το διορισμό τους στα Τοπικά Συμβούλια (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Μέλη), συμπεριλαμβανομένων και των ήδη Μελών των Προσωρινών Τ.Σ., παρακαλούνται να υποβάλουν απ’ ευθείας στην Ε.Α.Α.Σ., αναφορά/αίτηση με σύντομο βιογραφικό, μέχρι 30 Σεπ 2015.
Αρ. Πρωτ.: 12/2015 - Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας η έγκριση από κ. ΥΕΘΑ, κατάργησης του Παραρτήματος Αν. Αττικής (Παπάγου) και έγκριση λειτουργίας Γραφείου της Ενώσεως στου Παπάγου με 3μελή επιτροπή.  Όσα Μέλη επιθυμούν το διορισμό τους στην 3μελή επιτροπή παρακαλούνται να υποβάλουν απ’ ευθείας στην Ε.Α.Α.Σ., αναφορά/αίτηση με σύντομο βιογραφικό, μέχρι 30 Σεπ 2015.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  με ΜΕΛΗ της Ε.Α.Α.Σ.
Αρ. Πρωτ.: 13/2015 - Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας ότι αναγκαιεί η συνεργασία με Μέλος της Ε.Α.Α.Σ. για τα καθήκοντα του Δχστή Χρηματικού (Ταμία), από 1-1-2016.  Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν απ’ ευθείας στην Ε.Α.Α.Σ., αναφορά/αίτηση με σύντομο βιογραφικό, μέχρι 30 Οκτ 2015.  Απαραίτητα προσόντα η γνώση Δχσης Ταμείου, Η/Υ (ψηφιακά έγγραφα) και Διαδικτύου. Επιπρόσθετα προσόντα η εμπειρία Δχσης Ταμείου και γνώση Λογιστικής. Επισημαίνεται ότι, τα καθήκοντα του Δχστή Χρηματικού απαιτούν καθημερινή και κατά περίπτωση πολύωρη παρουσία στην Ε.Α.Α.Σ. Θα απαιτηθεί φυσικά και η παρουσία του επί ένα (1) μήνα στην Ε.Α.Α.Σ. (καθημερινές), προ της αναλήψεως των καθηκόντων του, ώστε να ενημερωθεί πλήρως από τον νυν Δχστή Χρηματικού. 
Αρ. Πρωτ.: 14/2015 - Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας ότι αναγκαιεί η συνεργασία με Μέλος της Ε.Α.Α.Σ. για τα καθήκοντα του Δχστή Υλικού - Συντηρητού Κτηρίων (με δευτερεύοντα καθήκοντα Υπευθύνου Τηλεφωνίας Ε.Α.Α.Σ.), από 1-1-2016. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν απ’ ευθείας στην Ε.Α.Α.Σ., αναφορά/αίτηση με σύντομο βιογραφικό, μέχρι 30 Οκτ 2015.  Απαραίτητα προσόντα η γνώση Δχσης Υλικού, Συντηρήσεως Κτηρίων, Η/Υ (ψηφιακά έγγραφα) και Διαδικτύου. Επιπρόσθετα προσόντα η εμπειρία Δχσης Υλικού. Επισημαίνεται ότι, τα καθήκοντα του Δχστή Υλικού απαιτούν παρουσία στην Ε.Α.Α.Σ. 3-4 ώρες καθημερινά. Θα απαιτηθεί φυσικά και η παρουσία του επί μία (1) εβδομάδα στην Ε.Α.Α.Σ. (καθημερινές), προ της αναλήψεως των καθηκόντων του, ώστε να ενημερωθεί πλήρως από τον νυν Δχστή Υλικού. 
Αρ. Πρωτ.: 15/2015 - Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας ότι αναγκαιεί η συνεργασία με Μέλος της Ε.Α.Α.Σ. για τα καθήκοντα του Υπευθύνου Γραμματείας, από 15-10-2015.  Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν απ’ ευθείας στην Ε.Α.Α.Σ., αναφορά/αίτηση με σύντομο βιογραφικό, μέχρι 30 Σεπ 2015 Απαραίτητα προσόντα η γνώση συντάξεως εγγράφων, Η/Υ (ψηφιακά έγγραφα) και Διαδικτύου. Επισημαίνεται ότι, τα καθήκοντα του Υπευθύνου Γραμματείας απαιτούν καθημερινή παρουσία στην Ε.Α.Α.Σ. (08.00-15.00). Θα απαιτηθεί φυσικά και η παρουσία του επί μία (1) εβδομάδα στην Ε.Α.Α.Σ. (καθημερινές), προ της αναλήψεως των καθηκόντων του, ώστε να ενημερωθεί πλήρως από την πρώην Υπεύθυνη. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΕΔΡΑΣ
Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακοινώνεται στα Μέλη μας ότι: Tο Κυλικείο της Ε.Α.Α.Σ. θα επαναλειτουργήσει από 8 Σεπ 2015, υπό νέα Δνση.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.