papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-10-22

Οι διεργασίες στο χώρο των αποστράτων συνεχίζονται...

- Στις 19 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, μετά την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), το Συντονιστικό Συμβούλιο των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ διοργάνωσε συνάντηση αποστράτων στην οποία συμμετείχαν εξ όσων γνωρίζω (εκτός των παραπάνω)  και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ).
- Στις 20 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΥΕΘΑ με εκπροσώπους του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τα εν αποστρατεία στελέχη. Αναμένεται σχετική ανακοίνωση, που θα αναφέρεται στις δύο συναντήσεις όπου πιθανόν να συγκαλείται διευρυμένη συγκέντρωση ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ ενώσεων αποστράτων.
- Στις 19 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, είχε διοργανωθεί και μία συνάντηση αποστράτων από μία αυτοαποκαλούμενη "Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων" με άγνωστους διοργανωτές, η οποία δεν έφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Προσωπική άποψη: Δεν είναι καιρός ο καθένας να ανοίγει το δικό του μαγαζάκι. Μόνον ΟΛΟΙ μαζί όπως στο παρελθόν μπορούμε να έχουμε εφικτό αποτέλεσμα. Αρκεί οι ηγεσίες των Ενώσεων Αποστράτων των ΕΔ και των ΣΑ, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.