papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-11-30

Η ΕΑΑΣ Λάρισας στο πνεύμα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων που έρχονται συγκεντρώνει τρόφιμα...

Αγαπητέ κύριε συνάδελφε.
Η ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ όπως κάθε χρόνο, έτσι και για τις Εορτές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ του 2015, προγραμματίζει συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να βοηθήσουμε, από το υστέρημά μας, οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν (όχι πως θα τους λύσουμε το πρόβλημα).
Τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, να μην απαιτείται ψυγείο, όπως: Όσπρια - Ζυμαρικά - Ελαιόλαδο - Αραβοσιτέλαιο - Κονσερβοειδή (σάλτσα, κομπόστα), Γάλα (εβαπορέ, ζαχαρούχο), Ζάχαρη - Αλεύρι - Φρυγανιές - Μαρμελάδα κ.λ.π...
Υπάρχει δυνατότητα να δοθούν και χρήματα, με τα οποία εθελοντές μέλη της ΕΑΑΣ θα προβούν στην προμήθεια ειδών για συμπλήρωση (προς τούτο θα υπάρχει κατάσταση).
Έναρξη συγκεντρώσεως από Δευτέρα 30 Νοε 2015, μέχρι Δευτέρα 21 Δεκ 2015 καθημερινά πρωί και απόγευμα τις ώρες που το κυλικείο είναι ανοιχτό (09.00-14.00 και 18.30-21.00 ώρα), πλην Κυριακής απόγευμα, προκειμένου στη συνέχεια να πακετοποιηθούν.
Τα τρόφιμα θα διατεθούν σε οικογένειες που θα μας υποδείξουν συνάδελφοι μέλη της ΕΑΑΣ, ο Στρατιωτικός Ιερέας της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης.
Διάθεση την Τρίτη 22 Δεκ 2015.
Με εκτίμηση, Αντγος (ΠΒ) ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης, Πρόεδρος ΤΣ/Παραρτήματος Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.