papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-12-02

Θα μείνουν αναπάντητες οι προσβολές του Καζάκη;

Επίθεση άνευ προηγουμένου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τον περιφερόμενο για πολλούς σαλτιμπάγκο. Οι απόστρατοι που είναι σ' αυτό το απόκομμα τι έχουν να πουν; Οι Ενώσεις Αποστράτων τι θα πράξουν; Κατά καιρούς δεχθήκαμε επιθέσεις από τον Βερύκιο στο "ΕΘΝΟΣ" και στον "ΑΛΦΑ", από τον Κούρτη το 2011 στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", από τον Γούλα στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", από τον Μαυρίδη στο capital κλπ. Όλες έμειναν αναπάντητες. Στην μία και μοναδική επίθεση, που κάναμε αντεπίθεση (υπόθεση Δασταυρίδη στη Λάρισα) κερδίσαμε κατά κράτος.
Το βίντεο είναι από το onalert.
Καλό είναι βέβαια να θυμηθούμε ότι υπήρχαν και ενώσεις όπως η ΑΝΕΑΕΔ που έτρεφαν το φίδι στον κόρφο τους, αφού τον είχαν επίσημο προσκεκλημένο σε εκδήλωση της 26ης Μαρτίου 2012. (Δείτε στο ιστολόγιο leninreloaded.blogspot.gr, απ' όπου και το βίντεο που ακολουθεί με τις ...περίεργες απόψεις του [ΕΔΩ η πλήρης ανάρτηση]. Ας προσέχαμε λοιπόν. Για να μην παρεξηγηθώ η ΑΝΕΑΕΔ συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, οπότε το υβρεολόγιο του Καζάκη, περί ηλιθίων τους αφορά, όπως και όλους μας.

1 σχόλιο:

  1. Σε ποιους απευθύνεται αυτός ο κύριος; Ας ανοιξει το Λεύκωμα των πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας τουλάχιστον. Ο αριθμός των νεκρών προκαλεί ρίγη! Αυτοί είναι οι αλητήριοι στους οποίοιυς απευθύνεται ο κύριος Καζάκης; Είναι οι πιλότοι μας που μέρα και νύχτα μάχονται για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων; είναι αυτοί οι ίδιοι που προβάλουν τη χώρα διεθνώς αποδεικνύοντας έμπρακτα το επαγγελματικό τους επίπεδο ως ασπίδα αποτροπής στις προθέσεις του κάθε επιβουλέα. Αυτοί νομίζει ο κ. Καζάκης θα αυτομολήσουν όταν τους χρειαστεί η πατρίδα; Μήπως στο κέντρο της Ελλάδας όπου υπηρέτησε δεν είχε νιώσει το φόβο της ησυχίας στη σκοπιά πλησίον του Εβρου ποταμού; Μήπως δεν ένιωσε την αγάπη του Λοχαγού του και την προστατευτική παρουσία του Διοικητού του όταν επρεπε καταχείμωνο να ασκείται στα σκηνάκια; Εκτιμώ τις απόψεις του για την οικονομία , αλλά η ακεραιότητά του ελέγχεται, γιατί οι πεποιθήσεις του μολύνουν την ψυχή του και " τσουβαλιάζει κυριολεκτικά", χιλιάδες απόστρατα στελέχη, αφου τα διαχωρίσει από τους "καλούς εν ενεργεία'" υπηρετούντες συναδέλφους τους. Είναι καιάδες οι Ενώσεις ΑΠΟΣΤΡΆΤΩΝ όπου ρίπτονται οι απόστρατοι κύριε Καζάκη; Όσο για για τη συμμετοχή των σταρτιωτικών στη διαμαρτυρία, ο κ. Καζάκης θα πρεπει να γνωρίζει ότι όλοι αυτοί ήταν ισότιμοι Έλληνες πολίτες με ίσες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Ολοι αυτοί οι Έλληνες που διαδηλώνουν καθημερινά διεκδικώντας ηθικές και υλικές διεκδικήσεις, είναι αλητήριοι κ. Καζάκη; Αν όχι ,πως διαχωρίζεις τους ¨ελληνες; Και να ξέρει ο κ. Καζάκης ότι πίσω απο αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν, υπάρχουν οικογένειες οι οποίες μαζί με τους συνταξιούχους συζύγους και γονείς αδικήθηκαν απο την πολιτεία με τις λυσσαλέες περικοπές σε επίπεδα που είναι αδύνατον να εκπλρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην πολιτεία, αλλά και τις υποχρεώσεις τους για την επιβίωσή τους σε πολλές περιπτώσεις. Τέλος ερωτώ, η επιλεκτική λυσσαλέα επίθεση του κ. Καζάκη στους συνταξιούχους στρατιωτικούς ποιόν εξυπηρετεί; Ετοιμάζεται για θώκο ή απλά βγάζει απωθημένα; Η συμμετοχή του στην εκπομπή ήταν επί αμειβή ή αυτόκλητα και ανιδειωτελώς σκέφτηκε να επιτεθεί σε αυτούς που επι δεκαετίες υπηρέτησαν τον Όρκο τους να φυλάττουν Θερμοπύλες; Απλός προβληματισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.