papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-12-27

Τα καθρεφτάκια του Καμμένου και η απάτη με το επίδομα εξομάλυνσης, Ποιος είναι ο στόχος;

Χθες, το bloko.gr έγραψε για τα καθρεφτάκια του Καμμένου στους ιθαγενείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΔΩ), με το να κάνει διανομή κατά ριπάς ανεκπλήρωτων υποσχέσεων. Στις 22 του μήνα, ο πολλά βαρύς υπουργός της Εθνικής Άμυνας, συμπεριέλαβε στο νέο σχέδιο νόμου για τις μεταθέσεις των στρατιωτικών και ένα άρθρο, το άρθρο 11 που αναφέρεται στην καταβολή επιδόματος εξομάλυνσης στα στελέχη των Ενόπλων ΔυνάμεωνΕνός επιδόματος δηλαδή, που τα στελέχη των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας έχουν εξαντλήσει όλες τις ενδεχόμενες όποιες δικαστικές οδούς για να το κατοχυρώσουν, αλλά παραμένουν αδικαίωτοι.
Αλλά κι εδώ, στην περίπτωση του άρθρου 11 Καμμένου για το επίδομα, όπως και με την πρόταση για δωρεάν μεταφορά των στελεχών στα ΜΜΕ, δεν είναι τίποτα κεκτημένο αλλά απλή διερευνητική πρόθεση. Όπως έχουμε εξηγήσει, στο άρθρο 32 υποπαράγραφο Δ9 του τρίτου μνημονιακού νόμου 4336 που ψήφισε η Βουλή στις 14 Αυγούστου 2015 και όπως μνημονεύεται στο άρθρο 24 παράγραφος Γ, προβλέπεται η κατάργηση επιδομάτων, και οι δωρεάν κάρτες διαδρομών που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό δημόσιων φορέων και οργανισμών. Αν ο Καμμένος θεσμοθετήσει το επίδομα εξομάλυνσης στους στρατιωτικούς, είναι ηλίου φαεινότερο πως μια απλή δικαστική προσφυγή θα το κερδίσουν και οι υπόλοιποι ένστολοι. Και το συνολικό κόστος θα ανέλθει στα 43.000.000 ευρώ.
Σε τι λοιπόν αποσκοπεί ο Καμμένος με το να μοιράζει καθρεφτάκια και να εξαπατά τους ιθαγενείς; Δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή και μάλιστα πολύ σύντομα η αλήθεια θα ξεσκεπάσει το ψεύδος ή μήπως επαναπαύεται στο κέρδος των θετικών εντυπώσεων ελπίζοντας ότι όλο και κάτι θα μείνει στο ζύγι του εκλογικού οφέλους;
Έχουμε την αίσθηση ότι ο βασικός στόχος των κυβερνητικών της ερμαφρόδιτης πολιτικά σύμπραξης, είναι η απαξίωση του πιο ισχυρού και δυναμικού τμήματος του ένστολου συνδικαλισμού. Αυτού που χρόνια αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών. Για να δούμε, γιατί ο ... καιρός γαρ εγγύς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.