papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-04-16

Η ΕΑΑΣ για τη Διαμαρτυρία της Θεσσαλονίκης


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Στελεχών Ε.Δ. και Σ.Α. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016  στην Θεσσαλονίκη, η οποία διοργανώθηκε από Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων.
Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Υπτγος ε.α. Δανιάς Ε., ο Αντιπρόεδρος Υπτγος ε.α. Ροζής Β. (που είχε και το συντονισμό της συγκέντρωσης μαζί με τον Πρόεδρο του Τ.Σ. Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Αντγο ε.α. Μηλιωρίτσα Ν.), Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. και εκατοντάδες μέλη αυτής όπου μεταξύ άλλων ήταν και ο επίτιμος Α' ΓΕΣ Στγος ε.α. Χρίστος Μανωλάς
Η συγκέντρωση αποτέλεσε μια ηχηρή διαμαρτυρία όπου εκφράστηκαν πρωταρχικά η αγωνία για τα μείζονα εν εξελίξει Εθνικά θέματα, η οργή και η αγανάκτηση για την εξαθλίωση της Ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας. Δηλώθηκε ότι θα υπάρχει αντίσταση απέναντι στις βάναυσες πολιτικές που διαλύουν την Άμυνα και  την Ασφάλεια της Χώρας, που διαλύουν  την κοινωνική συνοχή και εξαθλιώνουν εμάς, τα στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της πατρίδος μας. 
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις  11.00 η ώρα στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αριστοτέλους, ενώ στην συνέχεια έγινε πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης όπου επιδόθηκε  το σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. (Δείτε εδώ το ψήφισμα)
Τέλος όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους για περαιτέρω αγωνιστική συνέχεια.
Εκ της ΕΑΑΣ / Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.