papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-04-07

Η ΕΑΑΣ Ξάνθης συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης

1. Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με το σχετικό, εν όψει των διαγραφομένων εξελίξεων στα Εθνικά θέματα (Προσφυγικό/ μεταναστευτικό, Σκοπιανό, Αιγαίο, κλπ), αλλά και των εξελίξεων σχετικά με το ασφαλιστικό και τις διαφαινόμενες μειώσεις των συντάξεων, διοργανώνεται ‘’Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας’’, στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), ώρα 11.00 και ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ, όλους τους Φορείς των ΕΔ & ΣΑ, εν ενεργεία και αποστράτων, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης).
2. Η εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με το σχετικό, θα είναι το πρώτο βήμα των πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν, για την αντιμετώπιση των ανωτέρω κινδύνων....
3. Το Παράρτημα ενημερώνει και παρακαλεί τα μέλη του για τη μαζική συμμετοχή τους, στην παραπάνω συγκέντρωση, μαζί με τους συναδέλφους Αστυνομικούς και  τα άλλα ΣΑ της Ξάνθης.
4. Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένα λεωφορεία. (Με νεώτερη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, θα σας πληροφορήσουμε εάν οι 3 Ενώσεις, αναλάβουν το κόστος μεταφοράς). Σε αρνητική περίπτωση, το Παράρτημα έλαβε οικονομική προσφορά και το κόστος μίσθωσης ενός Λεωφορείου είναι 350 €. (ήτοι 7-8 €/άτομο). Ώρα Αναχώρησης-07:30.
5. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για ολιγωρία και εφησυχασμό. Η αξιοπρέπεια μας τσαλακώθηκε η στοχοποίηση - ‘’φτωχοποίηση’’ των ΕΔ και ΣΑ, ολοκληρώνεται με τεράστια αρνητικά αποτελέσματα, όχι μόνο για μας και τις οικογένειές μας, αλλά και για αυτήν την ίδια την Πατρίδα μας.
6. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας. Δηλώσεις μέχρι 14 ΑΠΡ (14:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.