papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-05-25

Η 8η βραδιά της Αεροπορίας Στρατού (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά η ΒΡΑΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Λέσχη Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ), η Διεύθυνση Αεροπορίας Στρατού (ΔΑΣ/ΓΕΣ) και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΑΑΣ). Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση, αντάξια της ιστορίας και του έργου της ΑΣ, όπου συμμετείχαν όλες οι γενιές των ιπταμένων, εν αποστρατεία και εν ενεργεία. Από την Τάξη ΣΣΕ 1948 με τον πρώτο Διευθυντή ΔΑΣ Υπτγο εα Γεώργιο Φανή και τον αειθαλή  Ταξχο ε.τ. Γεώργιο Ροδόπουλο, μέχρι τους νεότερους των Τάξεων 2011  ΣΣΕ και ΣΜΥ, που είχαν πλημμυρίσει με ζωντάνια την κατάμεστη αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ.
Ιδιαίτερης αξίας και συμβολισμού ήταν η παρουσία ως προσκεκλημένων του Επιτίμου Α/ΓΕΕΘΑ Στγου Μανούσου Παραγιουδάκη και του Επιτίμου Α/ΓΕΣ Στγου εα Χρίστου Μανωλά, στους οποίους απονεμήθηκε ο τίτλος του ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ της ΛΑΣ, για την συμβολή τους ο πρώτος στη δημιουργία του Όπλου της ΑΣ και ο δεύτερος στην ανάπτυξη της ΑΣ αντίστοιχα. Επίσης ως εκπρόσωπος του ΥΕΘΑ παρέστη ο Αντγος εα Άγγελος Παπαλεξόπουλος, σύμβουλος ΥΕΘΑ. Παρευρέθηκαν  ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξχος Αντώνιος Δάρας (και ως εκπρόσωπος Α/ΓΕΣ), ο Διοικητής 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξχος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ΓΑΠΕ-ΥΑ Ταξχος Γεώργιος Καϊμακτσής, ο Διοικητής του Συγκροτήματος ΑΣ Σχης (ΑΣ) Γεώργιος Σαμαράς, οι Διοικητές των Μονάδων Α.Σ. από το Α/Δ Μεγάρων, πρώην Διευθυντές ΔΑΣ, μεγάλος αριθμός ε.α. και ε.ε. χειριστών και τεχνικών με τις συζύγους τους, σύσσωμο το ΔΣ/ΛΑΣ, μέλη του ΔΣ/ΣΑΑΑΣ καθώς και φίλοι της ΑΣ.
Η υπέροχη ορχήστρα με επικεφαλής τον Τχη (ΜΣ) Ιωάννη Μπαλιάκο, Δντη Μουσικού του ΓΕΣ, που απογείωσαν το κέφι των παρευρισκομένων, οι οποίοι ξετύλιξαν τις χορευτικές τους δεινότητες! Ευχάριστη έκπληξη, για όσους δεν τον ήξεραν, οι ερμηνευτικές επιδόσεις στο τραγούδι του πρώην Α/ΓΕΣ Στγου εα Χρίστου Μανωλά. Εξαιρετικοί και οι τραγουδιστές που αφιλοκερδώς τραγούδησαν για την Αεροπορια Στρατού (η «φωνή του Πάριου» σε νεότερη έκδοση, η όμορφη Μαρία και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Μάνης). Η πίστα φιλοξένησε τις χορευτικές φιγούρες των Μελών και προσκεκλημένων, οι οποίοι ξεφάντωσαν μέχρι αργά, δίνοντα ψήφο εμπιστοσύνης στη ΒΡΑΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.