papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-05-30

Απεβίωσε ο Δντης της ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξίαρχος Αντώνιος Δάρας

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του θανάτου του Διευθυντού της ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξιάρχου Αντώνιου Δάρα, ενός εξαίρετου αξιωματικού και ανθρώπου όπως όλοι οι συνάδελφοι του συνομολογούν και όχι μόνον οι συμμαθητές του της ΣΣΕ-85.  Ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει δυο...
λόγια στο fb. «Σήμερα έφυγε ένας καλός άνθρωπος, ένας άριστος οικογενειάρχης, ένας άξιος συνάδελφος. Μαζί είχαμε μοιραστεί το όραμα για μια καινούργια Αεροπορία Στρατού. Πάντα πρόθυμος, πάντα πρώτος, πάντα μπροστάρης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ας ανοίξουν οι ουρανοί να τον υποδεχθούν! Στη γυναίκα του και τα παιδιά του καλό κουράγιο.Χ.Μ.»
Ας θυμηθούμε λίγα από τα λόγια του όταν παρέδωσε το 2014 τη Διοίκηση της 1ης ΤΑΞΑΣ: «Πριν από ένα χρόνο δεσμεύτηκα να διοικήσω ανθρωποκεντρικά, να ηγηθώ και να πορευτώ με φάρο της αποστολή. Εσείς θα κρίνεται αν και κατά πόσο πέτυχα σε αυτό το έργο και στην κρίση σας αυτή παρακαλώ να είστε αυστηροί και ειλικρινείς. Εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να σας ατενίζω στα μάτια με ειλικρίνεια και να δηλώνω απλώς στρατιώτης, περήφανος που υπήρξα ένας μεταξύ ίσων και μέλος ενός οικοδομήματος που αποτελεί βασική δύναμη αποτροπής του στρατού μας».
Καλό Παράδεισο!!!
Ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένεια του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.