papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-05-20

Όαση στην Αθήνα το cafe «Ελαία» στον αίθριο χώρο της ΛΑΕΔ


Ο Διευθυντής της ΛΑΕΔ Ταξχος κ. Αθανάσιος Μπαϊράμης, μας ενημερώνει ότι άρχισε η λειτουργία σε καθημερινή βάση, από 18:00 έως 24:00, του cafe «Ελαία»  στον αίθριο χώρο της ΛΑΕΔ και προσκαλεί τους δικαιούμενους να την επισκεφθούν. Μας υπόσχεται δε ότι η  υπέροχη θέα, τα εδέσματα και η φροντίδα του προσωπικού της ΛΑΕΔ, θα μας προσφέρουν μαγικές απογευματινές και νυχτερινές στιγμές χαλάρωσης... Επειδή μάλιστα ορισμένοι συνάδελφοι «παραπονέθηκαν» ότι από τη βεράντα «Ελαία» της ΛΑΕΔ, δεν βλέπουν την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, φρόντισαν οι συνεργάτες του να ικανοποιηθεί και αυτή η απαίτηση.. Ακολουθούν φωτογραφίες....
Με θέα το Λυκαβηττό...

Στο βάθος φαίνεται η Ακρόπολη έστω και ζωγραφισμένη
Να και η Ακρόπολη...
Ο Λυκαβηττός τη νύχτα! 
Ο Λυκαβηττός τη νύχτα! 
Μεζές για κρασάκι
Γλυκό - παγωτό
Ο Δντής της ΛΑΕΔ Ταξχος κ. Αθανάσιος Μπαϊράμης (δεξιά)

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ΛΑΕΔ και στον άξιο Δντή της.Βέβαια τα πικρόχολα σχόλια όσον δεν αγαπούν τις Ε.Δ και τους " Υπηρέτες " τους θα είναι πολλά και αιχμιρά,μά δεν βαριέστε τόσα έχουμε ακούσει και απο απλούς και απο αξιωματούχους πολίτες κατά καιρούς.Θα είναι για μένα και την οικογενειά μου τιμή και μεγάλη χαρά,οταν βρεθούμε στην Αθήνα,να την επισκεφτούμε και να γνωρίσουμε απο κοντά το υπέροχο περιβάλον της.Ευχαριστώ απο καρδιάς όλους τους παράγοντες για την επίτευξη αυτής της εξεραιτικής εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Θανάση. Περισσότερα όταν επισκευθώ τον χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμότατα συγχαρητήρια στον εμπνευστή, αλλά και σε άπαντες που συνετέλεσαν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.